ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 19 de enero de 2011

Partit amistos futbol-11. L'eliana 0 - Valencia C F F " A" (f-7) 7. Fotos



Es nota que els reporters d'Amunt Rogetes, saben a on està la noticia, i fer grans reportatges, per a tots els que seguim als nostres equips ací al blog. Jose Luis, que normalment als partits amistosos s'agafa festa, va caure en el pensament, que aquest partit no era un amistós normal i corrent com els altres, ell sabia que era un gran moment històric per a les xiques del "A" de futbol 7, perque per a quasi totes, era el primer partit de f-11.





Bo, dons entrem en feina, i anem a vore que vos puc comptar del partit, que he pogut esbrinar preguntat i pel que Jose Luis, ens ha comentat.

Partit amistós contra un equip de L'Eliana, també amb algunes xiques de f-7, per a inaugurar un camp de futbol.



Les nostres xiques del "A", estaven reforçades per 3 jugadores del "C", una per cada linea, Cristina com a central, Marta Giménez al mig-camp, per a indicar-les els moviments amb dos mig-campistes, i Ali de davantera, per a que comprengueren el fora de joc. A aquestes jugadores, se'ls va demanar, que intentaren jugar arrere, per a començar a trenar el joc des de la defensa.



Les xiques del "A", es menejaren molt bé pel camp, tocaren el baló, intentaren centrar des dels còrners, en definitiva, jugaren molt bé. Dels 7 gols, 4 o 5, els van materialitzar les xiques del "A". Tots quedaren contents, elles i el cos tècnic, i clar la parròquia que acompanya cada jornada a les xiques.



També es va notar un poc les dimensions del camp, però res que no es puga solucionar. Pareix que les nostres cries d'àguila, ja comencen a batejar les ales, per a poder abandonar el niu del futbol-7, per a volar a la perillosa sabana del futbol-11.



Enhorabona xiques, pas a pas, claro que siiiiiiiiiiii


No hay comentarios:

Publicar un comentario