ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 11 de enero de 2011

Amunt Rogetes, II aniversari.

Huí onze de gener de 2010, cumplim dos anys de vida, contant-vos les correduries de les xiques darrere la pilota.

Va ser un onze de gener de 2008, quan vaig donar per inaugurat el blog, per donar recolzament a les xiques de l'U D Tavernes, i huí dos anys després, s'han convertit en 10 equips (8 del València CF i 2 de L'UD Tavernes), els que totes les setmanes tenen cobertura, a més d'algun equip amb els que en estos dos anys, hem fet amistad.

De fer 10 entrades al mes, hem passat a fer-ne un centenar; de tindre 30 visites diaries, hem passat a tindre'n més de 400; de 300 visites al mes a tindre'n més de 7000.

Ací en plan aficionat, intentem donar la major cobertura possible als nostres equips, tota la cobertura i carinyo, que no rebren als mitjans de comunicació habituals. Ací al blog, les "estrel.les", són elles, sense elles, no hi hauria blog, i per supost, si el blog va fent-se gran, és gràcies a la categoria de tots els col.laboradors i col.laboradores, ja siguen pares, o des de l'organigrama dels clubs.

A tots moltes gràcies.

Pepe.

2 comentarios:

  1. Endavant pep, crec que s'esta fent una bona llavor i aixi entre tots donar a coneixer un poc mes el fubol femeni.

    ResponderEliminar
  2. En eixo estem. Es una cosa que te que pasar per nosaltres.

    ResponderEliminar