miércoles, 12 de enero de 2011

Valencia C F F "B" 1 - Levante U D F "C" 3. Fotos i fitxa técnica, jornada 12.

Tornaba el "B" a la competició després de les festes nadalenques, i tornava davant un plat fort per escomençar el 2011, el segon classificat, el Llevant C, que estava empatat amb nosaltres a punts, estaba davant, pel millor coeficient general de gols marcats i rebuts.

Edu es presentava al partit amb "lo posat" (totes les disponibles), contant que les tres jugadores del D, ja venen fent-ho habitualment per la plaga de lesions que estem patint, i va fer el plantejament del partit, arreglo al que va vore al llarg de la setmana com estaven les jugadores, en quines condicions, etc. etc.

El llevant va eixir amb les idees clares, i al primer minut, ja va provocar una falta perillosa al lateral de l'àrea valencianista. L'entrenador del Llevant, Monti, es va fer notar en esta acció demanant la primera groga, i puntualment li va fer pressió a l'àrbitre sense excedir-se.

Els primers 25 minuts va ser un
"Toma y daca", amb els dos equips mirant-se de reüll, però la davantera llevantinista, anava guanyant per punts en el combat a la defensa blanc i negra, que veia com els atacs granotes a cada vegada, portaven més perill.

Al minut 25, la mitja valencianista, perd una pilota, aplega a la defensa, intentes rebutjar, però la pilota s'he l'emporta Andrea (la millor jugadora del partit, junt a la blanc i negra Nerea, per a un servidor), que davant de l'eixida de Marta, li la tira al segon pal, entrant ajustat.

Estaven a on no voliem nosaltres, estar amb el marcador en contra, i davant un equip fet i consolidat, però teníem fe amb les nostres per a la remuntada. No era el nostre dia, no estaven fent perill a l'àrea granota, i el cor en un puny a cada volta que la pilota passava del mig-camp.

Al minut 35 Angela va fer el 0-2, a mi en va pillar d'esquenes a la jugada, i tan sols vaig vore com la pilota entrava per dalt, endinsant-se a la porteria. Altra poalada d'aigua freda per a les xicones d'Edu, que estaven veient com les xiques del LLevant se'n portaven el partit i amarraven la segona posició.

El partit va continuar pel mateix camí del "Quiero y no puedo", al minut 40 Edu va fer el primer canvi, va entrar Tania per Susi, que ja va entonant-se i les coses li van eixint, va aplegar un parell de voltes a l'àrea amb algo de perill, sobretot en una que va entrar fins la cuina, que la portera ben col.locada, va parar.

Però inclús quedava la puntilla, si és que no estava ja donada, quan al minut 44, Angela va tornar a marcar, fent el 0-3, pintant poc després l'àrbitre el final de la primera part. Al descans, els ànims valencianistes eren escasos, no així els del Llevant, que heu tenien de cara.

Sobre ser un partit de 1ª Regional, es va notar que era un partit de "Derby", i eren molts els seguidors del LLevant el diumenge a Beniferri. Voldria fer un apunt, vaig vore molts xandals granotes, i no era precisament de xiquetes menudes, en va pareixer, que les majors es van aplegar al camp a recolzar a la seua cantera, cosa que les xiques del C, degueren agrair. Es bo que els equips d'altres categories recolzen a l'equip gran, però l'equip gran també te que deixar-se vore.

Començaba la segona part preguntant-nos que voriem, si el LLevant faria més gols, si el Valencia podria recurtar, en fi tot això que passa quan el futur és a curt termini. Edu va fer el segon canvi al minut 48, Lesley per Gloria, i el partit va entrar en una fase de no "agobios mutuos", i tan sols les cavalgades d'Andrea trencaven el guió preescrit, quasi de no agresió.

Al minut 52, Edu posava en joc a Jeni per Carla, molt combativa tot el partit, per a que la davantera acompanyara dalt a Mire.

Pareix que al tindreu ja tot perdut, les nostres es van llevar la presió, i començaren tímidament a trenar alguna jugada, i el LLevant amb el 0-3 tenia el partit controlat, i com si es donara una tregua.

Al minut 62 , Anita va entrar per Lidia, pel que l'equip es va trastocar les linees, al canviar una mig-campista per una lateral.

Al minut 69, Mire es va acabar de trencar, i la va substituir, Lee, central, pel que Edu va tornar a menejar totes les linees. El Llevant va portar un parell d'ocasions claríssimes, una que la pilota es va passejar per baix dels pals i altra que va salvar Lee.

Ja als últims 20 minuts, al perdre la referència de dalt, les blanc i negres van obrir més el joc, cap a tots els llocs, pareixia que un gol les ficaria al partit, però també semblava que si el Llevant, no es refiaba.

En els últims minuts, les blanc i negres van jugar més alegrement, però el peix ja estava tot venut, i al minut 89, Congui va engantxar una espardenyà des de la frontal, que la portera del Llevant encara esta buscant-la (per cert una gran portera, fins i tot va fer broma en un còrner amb nosaltres), era el gol de l'honor blanc i negre, per a maquillar el resultat, que encara haguera pogut ser més curt a l'última jugada del partit.

Al mig-camp es lluita una pilota, que acaba emportant-se Jeni, que entre dos jugadores, s'esmuny, enfilà cara porteria, i pilla a la portera fora de l'àrea, que li fa una parada impresionant al xut de Jeni, per tant com la toca amb les mans fora de l'àrea, és l'última jugadora i desfà una clara ocasió de gol, l'àrbitre l'expulsa, encara que van protestar, no tenien raó, l'àrbitre va actuar, i la falta la va tirar Congui, que va parar la portera i ahí es va acabar el partit.

Després de la jornada, abastem la 4ª posició, a tres punts del segon i a 2 del tercer, i estem a 3 punts del quint i el sext. El Meliana ja s'hen anat en solitari, i abasta 36 punts de 36.

La propera jornada vistarem al Silos "A", amb l'intenció d'anar a pels tres punts.

Fitxa tècnica
VALENCIA C F F "B".- Marta, Lidia (Anita, m. 62), Nerea, Gloria (Lesley, m. 48), Mai, Carla(Jeni, m. 52), Congui, Sandra, Claudia, Mire (Lee, m. 69) i Susi (Tania, m. 40).

LEVANTE U D F "C"
.-Zhaira, Ana Mari, Isa, Gema, Neus, María, Ester, Sara, Sheila, Angela i Andrea. A la banqueta, Celia, Paula, Ali, Mar i Laura.

Gols

0-1. Andrea, minut 25, o-2 Angela, minut 35, o-3 Angela, minut 44 i 1-3 Congui, minut 89.

Be fins ací hem arribat en aquesta crònica, ara a preparar el partit següent, per que a tots els que ja ens donen per morts, anem a donar-los un esglai