ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 17 de enero de 2011

Los Silos "A" 1 - Valencia C F F "B" 1. Cronica, fotos i resum en video.



Després de la desfeta de la darrera jornada davant el Llevant, les xiques d'Edu, es presentaven a Burjassot per jugar davant el Silos "A", amb la mateixa tesitura que les últimes jornades, o siga una convocatòria aguantada amb pinzes.




El partit dels dos equips no va ser gens bo, i el resultat sembla just a lo vist al camp, la derrota per a qualsevol de tots dos equips, haguera estat injusta. El que si que va tindre el partit, va ser molta emoció per el resultat, i qualsevol acostament a les àrees, feia que pujara l'intensitat a les grades.




Resumint, un Silos ordenat, eixint a la contra amb el puntelló amunt, li ho va posar difícil a un Valencia "B", molt previsible i mancat d'idees, i emprenyat en no fer el seu joc, que és tocar i tindre paciència. Pot ser les ganes de guanyar, va fer que les nostres vullgueren practicar un futbol més directe, posant-li-ho més fàcil a la defensa local.




L'u a zero, va vindre en una jugada de pura mala sort, que van saber aprofitar les xiques del Silos, per mitjançant Pitu, que dos minuts després va estavellar la pilota al travesser, a la treta d'una falta.

L'empat va vindre als primers minuts del segon temps, també a la treta d'una falta per Raquel, es fa un barull dins l'àrea, que soluciona Mire tirant la pilota dins la xàrcia (al video resum, podeu vore els dos gols).



Fitxa tecnica
Jornada 13, grup I, 1ª Regional, 2010-11
Los Silos "A".- Bea, Fina, Tati, Rosa, Maite, Pao, Chachi, San, Rebeca, Pitu i Junior. A la banqueta, Sara, Angels, Reme, Vera i Miriam.
Valencia C F F "B".- María, Nerea, Raquel, Mire, Viki H., Jeni (Anita, m.55), Mai, Sandra ( Lee, m. 67), Carla, Lesley(Lidia, m. 45) i Susi (Marta, m. 77). A la banqueta es va quedar Gloria, que no va jugar.

Resum del partit.



Últim partit de la primera volta, per tant queda tota la segona per a intentar millorar els registres i seguir als llocs capdavanters.



AMUNT VALENCIA C F F "B", CLARO QUE SIIIIIIIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario