ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 28 de diciembre de 2010

Rafa Benitez, fitxa pel Valencia C F Femeni, pel que resta de temporada i la que ve.


Aquest matí, a París, a l'Hotel George VI, a la mateixa habitació que els Beatles es van assabentar a 1964, que eren nº 1 als EEUU amb la cançó "I Want to Hold Your Hand", Rafa Benitez ha signat el contracte amb el Valencia CF Femení, pel que resta de temporada i per a la propera 2011-12, com a integrant del cos tècnic del Valencia CF Femení"A", i heu farà en qualitat de tercer entrenador.

Després de 3 dies d'intenses reunions, ahir de matí, la comisió blanc i negra, amb Salvador Belda al capdavant, acompanyat per Pedro Malavia Jr, Elias Sanjuan, Óscar Suárez i Rita Barberá, van agafar el vol que els portaria a París, per a la firma de documents. Després de tota la vesprada i nit reunits amb Benítez i els seus advocats, huí després de dinar, s'ha donat a coneixer l'acord.


Rafa, de nou a una banqueta a València, a Beniferri precisament.

Segons les paraules de Benítez, ve al club a començar des de baix, per això ell va demanar ser el tercer entrenador, i posar-se a les ordres d'Óscar i el seu cos tècnic. Salvador Belda, eixia esgotat de la reunió, però feliç, per poder comptar amb Rafa per al projecte valencianista, que no és un altre que guanyar la Champions femenina, a la temporada 2012-13.

Ací a València, Pedro Malavia Sr., es feia molt content, perque hi havia 3 o 4 equips que volien a l'entrenador al preu que fora. Segons les nostres informacions, Rafa vindrà al València CF Femení, a cost zero. L'únic que l'entrenador ha demanat, i que era innegociable, era que volia un trage de fallera Major, per a la seua dona, i Rita Barberá, es farà càrrec del mateix, i a més li han assegurat, que si aquesta temporada l'equip es classifica per a la Copa de la Reina, faran fallera Major a la seua dona l'any que vé.


En definitiva, esta vesprà torna la comitiva valencianista molt contenta, i tan sols queda dir, que Rafa Benítez, ja es posarà a disposició d'Óscar i de l'equip la setmana que vé per a preparar el partit de lliga davant el Gimnàstic, primer de la segona fase.

En quant arreplegem declaracions dels principals "culpables" d'aquesta fita històrica, vos les farem aplegar. Volem donar les gràcies a Elias Sanjuan, que ja ens ha donat cita amb Rafa Benítez, per a que el nostre blog, "Amunt Rogetes", siga el primer mitjà en fer-li l'entrevista vestit de blanc i negre.


Res més, desitjar-vos a tots un bon Cap d'Any i Felic Any Nou.

7 comentarios:

  1. VOS DESITGEM UN FELIÇ 2011 DESDE CANALS, A TOTA LA FAMILIA DE FUTBOL FEMENI DEL TAVERNES I DEL VALENCIA. En quanta a la noticia dec dir-vos que una persona no pot o no deu firmar 2 crontractes en 2 equips distints i mentre no es demostre lo contrari Rafa Benitez a firmat per la U.D. Canals Femení desde abans de fer-ho inclos amb el Inter, per tant en els jutjats ens vorem. Roders.

    ResponderEliminar
  2. Gracies per les felicitacions, i esperem que per a tota la familia del Canals, tambe siga un bon any.

    En lo que respecta a Rafa Benitez, nillor que en el jujats, eu podriem decidir sentats a una taula amb un bon caldero.

    ResponderEliminar
  3. ximo, com que la meua cosina es catedratica de dret en la universitat de valencia, i aso te puc asegurar qe es deveres,com a que mon pare en posa JUAN,i vegent el contrat del Sr. BENITEZ TE TINC QE COMUNICAR QE EL CONTRACTE ESTA ANULAT PER DEFECTE DE FORMA Y PERQE LES CLAUSULEA ESTAN OBSOLETES EU SENC XIMO,com sr sol dir DEVEGADES MES VAL HOMENS QE DINERS, ve ximo al altra sera, es qe no esteu ven asesorats.
    un abras ximo.
    JUAN

    ResponderEliminar
  4. Pareix ser que l'asunt va aclarinse, i El Valencia Femeni, s'hen porta el gat a l'aigua.

    ResponderEliminar
  5. Juanito, Juanito, no m´obligues a vendrer la Universitat (que de tots es sabut que es meua) i la teua cosina es quede sense faena. En quant a tractar aquest "delicat" tema amb un bon calderó... jo m´apunte, encara que he de reconeixer que no sè exactament de que es tracta, pero de segur que en bona companyia i ben regaet esta d´allò mès bó. Un fort abraç per a tots, ens vegem.

    ResponderEliminar
  6. Mira a lo del caldero, me apunte i pepe de segur qe tame i ixe Benitez qe realment no se qi es... CHE RECOLLONS que se menxe un bocata de calamars, lo de la regaeta va per conter meu, un fort abras Ximo.
    JUAN

    ResponderEliminar