ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 3 de diciembre de 2010

1ª regional, Grup II, jornada 11, pre-analisis de la jornada.

Última jornada de lliga, abans del paró de Nadal, que tindrà a les jugadores de tots els equips, un mes llarg, sense competició lliguera, apart dels partits aplaçats i els amistosos. Al grup II, tenim al Valencia C F F "C" i l'U D Tavernes Femení, estes últimes descansen. Anem a vore com es presenta la jornada 11ª.

El líder, el Mislata visita el camp de l'Esperança, penúltim. Esta vesprada, i encara que el Mislata sobre el paper és millor, les xiques de l'Esperança, ja han donat més d'una sorpresa. Altre partit que també es juga esta vesprada, és Discóbolo-Cabanyal, partit que espreveu molt igualat, per la classificació, que sen van 2 punts entre ells.

Per a demà dissabte, hi han tres partits, el primer de matí, Parreta-Alginet, important per als dos, quasi més per l'Alginet, que està molt mancat de punts. Per la vesprada, en Alzira, les xiques de Ricardo, que l'última jornada tragueren un empat a Tavernes, voldran posar-li-ho difícil a l'Aldaia, que es va deixar dos punts a casa i el liderat, davant el València "C". L'últim partit del dissabte, Camporrobles-Levante D, que te fort signe casolà, però quan les granotes estan pel mig, mai se sap.

I ja pel diumenge, a Beniferri, a les 10 del matí, Valencia C F F "C" - Torrent, i els dos venen d'empatar els seus partits a la darrera jornada. Pareix que el Torrent perd força les últimes jornades, i les valencianistes, no acaben de mantindre una línea de joc i resultats. Per tant, partit amb les espases en l'alt, i esperant que les xiques de Mariló i Jesús, repetixquen el joc que van fer al camp de l'Aldaia i s'hen porten els tres punts, sempre respetant al màxim al rival, que a l'hora de jugar compta molt.


El Valencia C F F "C", el proper dimecres 8 de desembre a les 16:00 hores, a Beniferri, jugarà el seu partit aplaçat davant el Camporrobles. Doble oportunitat per a puntuar i escalar posicions, abans del paró de Nadal.

AMUNT VALENCIA C F F "C", CLAR QUE SIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario