miércoles, 1 de diciembre de 2010

Valencia C F F "B" 1 - Juventud Chiva 0. Cronica, fitxa tecnica i fotos.

Per aquest partit i el d'abans del B jugats a Beniferri (Chiva i Sport LLiria), els equips contraris aplegaven al camp valencianista en les posicions darreres de la taula, amb el seu últim partit amb victòria; per tant, aplegaven a jugar-li si cap encara en més ganes al València C F F "B".

Comente totes estes coses, per què l'Sport Lliria i el Juventud Chiva, són uns equips millor del que demostra la classificacio. Toquen la pilota, ben posicionades, no van al bulto, intenten traure la pilota amb ordre i serietat, no rifen la pilota, i això és d'agrair per l'aficionat que va a vore futbol, perque el diumenge per la vesprada, es va vore un gran partit de futbol entre el "B" i el Chiva, marcant les blanc i negres al minut 90, el gol de la victòria.

Es va jugar a futbol per els dos equips i prou, cadascun aplicant-se el seu "rol". Les blanc i negres atacant, construint des de la "zaga", intentant-ho per les dos bandes. Les xiques del Chiva, amb molt de ordre, eixint ràpides, però tocant-la, van lluitar de valent, i encara que hagueren perdut per més gols, si el partit haguera acabat en empat, tot i ser un poc injust, elles també mereixien traure profit del partit que van fer. Si contiuen jugant com a Beniferri, segur que escomençaran a pujar a la classificació.

Alineacions

Valencia C F F "B".- Gema, Maite, Viki H., Nerea(Lidia, m.55), Sharon, Carla(Nai, m.55), Raquel, Congui, Marta Z., Sandra(Tania, m.62) i Mire. A la banqueta es van quedar Marta L i Gloria.

Juventud Chiva.- Carol, Selene, Alba, Nizar, Ana, Laura, Paula, Elena, Lorena, Carla i Marta. A la banqueta Sara, Ana, Joanna i Laura. Entrenades per Juan Gil.

Donem gracies tambe a la delegada del Chiva, que amablement ens va atendre.

El gol

1-0, m. 90. Congui

Aplegant al minut 45, li aplega una pilota a Raquel a la vorera de l'àrea gran, que per força i raça, acaba emportant-se la pilota dintre de l'àrea, xutant , la portera encara li la para, però Congui que havia estat seguint la jugada, remata a gol, amb l'explosió d'alegria de l'equip i l'afició. Era el minut 91.

Les xiques del Chiva, demanaren possible fora de joc, però l'àrbitre es va mantindre ferm. Des de la meua posició, i per lo ràpit de la jugada, no podria dir ni que és, ni que no és. Si que vam preguntar després als aficionats millor posicionats, i ens han dit que no hi havia fora de joc.

LA CRÒNICA

El primer avís, el va donar Raquel, al minut 14 parant la portera, dos minuts més tard, la que es va internar va ser Mai, amb molt de perill.

Mire al minut 17 també va tindre una gran ocasió, que desbaratà la portera ixint-li als peus. El minut 38, entre Congui i Sandra, van trenar una jugada de cine, però la portera del Chiva, es va anomenar protagonista principal. Congui va tornar a tindre altra oportunitat al minut 41.

Al 42, el primer avís serios del Chiva, el va malbaratar Gema, fent un paradó amb una espectacular palometa, i tot seguit, Marta al 43, va fer un impresionant xut, que va ixir fregant el pal de la porteria del Chiva.

La 1ª part es va acabar 0-0, mereixent algún gol les blanc i negres. A la segona part, l'equip encara va ixir més posat a l'encontre i al minut 53, l'àrbitre pita unes clares mans d'una jugadora del Chiva, quan la pilota ja entraba. El colegiat es va oblidar de la cartolina roja, i de la groga. Una ocasió manifesta de gol, es va quedar sense amonestació, però a la fí ells són els que apliquen el reglament.

El penal el va llançar Mire, ajustat al pal esquerre, tant ajustat, que li va pegar al pal i va eixir cap a fora. L'equip no es va desanimar, i va continuar atacant la porteria visitant, i al minut 64, Marta Z, va tornar a pegar-li al pal. La pilota es veu que no volia entrar, mentre les xiques del Chiva anaven agafant forces, perque pensaven que podien puntuar, conforme anaven passant el minuts.

Però les nostres encara apretaven més, i al minut 66, en una jugada des de la defensa, Raquel la culmina, obligant a la portera a fer una gran parada. Al minut 75 les mateixes protagonistes, Raquel xuta i la portera torna a parar.

Al minut 79, el Chiva s'anima i munta un contracolp, que Gema desbarata en una espectacular parada. Al minut 84, Tania fa una internada per la seua banda, arriba dins l'àrea, xuta i com no, para la portera. Al minut 87 Mire li torna a pegar al pal. I ja a punt de complir-se el temps reglamentari, va vindre la jugada del gol de Congui, que abans hem explicat.

L'àrbitre va donar 3 minuts de descompte, tal volta tendria que descomptar un parell de minuts més, però si el partit dels dos equips va ser de gran altura, l'arbitratge no en va ser menys, quallant l'àrbitre una de les millors actuacions que recorde jo a molts partits. Nosaltres el felicitem.

Res més, el "B", va a més, no paren de lluitar, el primer és l'equip, van fent camí per a la segona volta millorar els registres. Com que esta setmana l'equip descansa, el dissabte 4 de desembre, té un partit amistós contra l'U D Tavernes al Municipal Valler, a partir de les 5 de la vesprada, equip que milita al grup II de la 1ª Regional.

Interesant partit, que esteu tots convidats a vore-lo. El Valencia C F F"B", tornarà a jugar un partit oficial de lliga, quan passen les vacances de Nadal, davant el Levante "C".

Post-data. D'aquest partit, ens falta publicar les entrevistes post-partit, que una vegada editades, les publicarem.