ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 3 de diciembre de 2010

2ª Regional, Grup II, jornada 10. Pre-analisis de la jornada

Última jornada, abans del paró lliguer, al grup II de la segona regional, a on milita el Valencia C F F "D", que abasta la 5ª posició amb 17 punts amb 9 partits, 5 guanyats, 2 empatats i 2 perduts, amb 29 gols a favor i 16 en contra.

El dissabte 4 de desembre, el líder, el Paterna, rendirà visita al camp de l'Alaquas i Walter, que li va arrancar un punt al Valencia C F F "D", demostrant una gran milloria i bon joc, per tant, li posaran les coses molt difícils al Paterna, que continua invicte, amb tots el partits guanyats.


Pel diumenge 5 de desembre, la resta de partits, menys el Villamarxant - CD Zafranar, que es jugarà el 12 de desembre. Anem a vore els partits del diumenge:

Los Silos-Tricolor, les locals van pedre 7-0 davant el Paterna, i les xiques del Tricolor, per fi van guanyar el primer partit, cosa de la que ens alegrem per elles, i pot ser un partit d'incertesa de cara al marcador final.

Requena-Deutsche Schule, juguen tercer contra sext, però a la taula, apareix que el Requena tinga un poc més d'avantatge, però com sempre diguem, els partits s'han de jugar.

Union Femenina Manises B - Juventud Paternense, altre partit amb clar signe casolà, per al que es veu a la classificació.El Paternense va perdre a casa davant el Requena, i el Manises va guanyar a domicili al Villamarxant.


Ja per a l'últim partit a analitzar, Marítim B-Valencia C F F "D", partit estrela de la jornada al grup, per a vore si les blanc i negres són capaços de puntuar al camp del Marítim, que ve de golejar 0-17 al Deutsche Schule, i les blanc i negres, van empatar davant l'Alaquas i Walter.

AMUNT VALENCIA C F F "D" CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario