ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 7 de enero de 2011

1ª Regional, jornada 12. Analisis pre-jornada.

Aquest proper cap de setmana, torna la competició als tres grups de 1ª Regional de la Comunitat Valenciana, i es presenta molt emocionant, tant per la part alta com per la part baixa de la classificació. A l'espera de que la Federació Espanyola dictamine com quedarà definida la nova competició nacional, els equips van fent camí.

GRUP I

En partit adelantat, el Villarreal ha guanyat 2-1 a les xiques del Manises, i es fica segon provisionalment, a l'espera del derby entre el Valencia B i el Llevant C, qui guanye dels dos, es posarà segon, i en cas d'empat, es quedaran com estan, Llevant terceres i Valencia quartes.

El Meliana rebrà la visita del fanalet roig, Juventud Chiva, i per la trajectòria dels dos equips, el partit te clar signe casero, encara que les xiques del Chiva, pareix que el lloc que tenen a la classificació, no es fassa molta justicia al seu joc.

San Antonio, rebrà a Los Silos A, en un partit que serà d'alta igualtat, al mateix que el que jugaran el Sport LLiria i l'Alqueries. El C D Castelló, decansa.

GRUP II

Al grup II, també hi haurà derby, entre el Llevant D i el Valencia C, especial també per a dos jugadores, una per cada bandol, Denis i Ainhoa, que la temporada passada jugaven juntes a l'U D Tavernes.

Apleguen les granotes millor posicionades que les blanc i negres, a la taula classificatòria, però s'espera que les valencianistes enceten la remuntada.

El Mislata jugarà contra el Camporrobles a casa, en un partit a cara de gos, a on el resultat pot ser siga molt valuós per als dos equips. El Ciutat d'Alzira, es desplaça al camp del tercer, el Torrent, que de guanyar, es colocaria SEGON, pues l'Aldaia descansa.

El Cabanyal-Canyameral, rendirà visita al Parreta, i es jugaran la 6ª posició. Demà dissabte a les tres de la vesprada, al Municipal Valler, les rogetes, tenen un importan partit davant el Discobolo, que de guanyar-lo, representaria un pas endavant de cara a la salvació.

Per últim, tenim quasi quasi, el partit de la jornada, al camp de l'Ermita s'enfronten els dos últims classificats, l'Alginet i l'Esperança. Es prompte, encara queda més de mitja lliga, però qui perga dels dos, pot ser li coste alçar el vol. L'empat no és bo per a ningun de tots dos

GRUP III

Al grup III, les xiques del Canals, tenen la visita del "coco", l'Aspe, líder en solitari del grup, tot el que puguen rascar, serà bo. El Reial de Gandia, visita al Ciutat de Benidorm, i si no comencen a traure cap punt més, es quedaran despenjades definitivament.

A Ontinyent, hi haurà un partit important per a eixir de l'infern entre el titular i les xiques del Denia. L'Elx, pareix que heu tindrà fàcil davant el Eldense, i el Xàtiva es desplaça a el Campello.


Fins ací el nostre anàlisi pre-partits, que hem fet mirant les classificacions, del que sabem d'alguns equips que podem vore jugar, el que aplega a les nostres orelles, etc. Que donem algun equip com a possible guanyador, no vol dir res, després al camp, tots els equips juguen amb onze, i ja sabeu que al futbol, no es guanyen partits sense baixar de l'autobús. L'esport del futbol estan gran, perque de vegades hi han sorpreses, el menut es menja al gran.

AMUNT BLANC I NEGRES I AMUNT ROGETES, CLAR QUE SIIIIIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario