ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 25 de enero de 2011

U D Tavernes Femeni 1 - Parreta C F 0. Cronica i fotos, jornada 14


Partit molt igualat, que les rogetes, van traure endavant, emportant-se els tres punts, encara que el marcador haguera pogut ser més ample si les valleres no hagueren badat tres ocasions clares de gol, en la segona part. Tres punts molt importants, de cara a l'objectiu final, que es mantindre's a la categoria, sense agobios finals.


Quique ens heu compta a la crònica, per cert, al llarg d'aquesta setmana, publicarem l'entrevista que li varen fer a Quique la setmana passada, a on ens fa un repàs de l'actualitat de l'equip, des de que ell està al càrrec de la seccio femenina de l'U D Tavernes.

Tavernes: 1

Parreta: 0

ALINEACIONS:

VANESSA, NEUS (CRISTINA,65), MARIETA, MARIA, CLAUDIA, JULIA, MARIA, ANDREA, ANGIE(YASMINA,70), AINHOA, IZA (AIDA, 46)

Victòria treballada del Tavernes en un partit de molta lluita per part dels dos equips i poc espectacle.

En el primer temps, no van hi haure clares ocasions però el domini va correspondre al Tavernes.

Andrea marca el 1-0, en una jugada clàssica d'ella.

En la segona part, el Tavernes va eixir a pel partit i després d'una clara ocasió d'Andrea, esta faria el primer gol en un contraatac al minut 64. El Tavernes encara tindria dos ocasions més amb dos tirs al pal, l’única ocasió del Parreta va ser de falta que Vanessa en una bona intervenció va desviar a còrner.

No hay comentarios:

Publicar un comentario