ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 2 de noviembre de 2010

U D Tavernes 6 - Alginet 1. Cronica i fotos, 6ª jornada

Primera victòria de les Rogetes a la categoria, i d'una manera contundent, davant l'Alginet. Quique, ens ho compta a la crònica,


TAVERNES: 6

ALGINET: 1

ALINEACIÓ:

VANESSA, NEUS (CRISTINA, 60), MARIETA, MARI, CLAUDIA (PAULA, 55), JÚLIA, MARIA (IRENE, 75), ANGIE, ANDREA, AINHOA, YASMINA (LAURA, 47)

Primera victòria de les rogetes en la primera regional en un partit dominat pel conjunt local.

Des de primer minut, les locals van posar setge a la porteria de l'Alginet i el primer gol el faria Ainhoa en el minut 9. El segon vindria en el minut 20, en una gran passada de Maria que Andrea col·loca al fons de la xarxa. El tercer i últim de la primera part, el faria Andrea al anticipar-se en una falta a la defensa i afusellar la porteria contraria.

En la segona part continuaria la mateixa tònica, encara que l'Alginet va crear més ocasions, el quart vindria en el minut 52 en una internada d’Andrea per la banda que va fer la passada de la mort i Ainhoa sols va tindre que rematar a plaer. L’únic gol de l'Alginet es va produir al minut 60. El quint, al minut 70 va ser de Mari a l’eixida d’un còrner i l’últim el va fer Andrea al minut 79 de penal. Cal afegir que l’Alginet va fallar un penal.

El pròxim partit, serà a Silla, davant l'Esperança, un partit molt important, per anar agafant confiança i colocar-se algun lloc més amunt en la classificació.


Xiquetes, enhorabona per la victòria, que ja se la merexieu, clar que siiiiii

No hay comentarios:

Publicar un comentario