ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 22 de noviembre de 2010

Valencia C F F "C" 0 - U D Tavernes Femeni 1. cronica i fotos, 9ª jornada.

S'enfrontaven ahir de matí a Beniferri, dos dels equips més volguts ací al nostre blog, el València C F F"C" i l'U D Tavernes Femení.


Aplegaven els dos prou igualats a la classificació, i tal volta, els dos equips mereixien tindre algún punt més al seu compte. Els partits entre els dos clubs, ja s'han convertit en classics al món del futbol Femení, encara que el d'ahir, era el primer partit oficial entre els dos de futbol 11. Abans de passar a les cròniques ( huí podrem llegir la crònica per les dos parts, Ramón per les blanc i negres i Enrique per les rogetes), vull dir, que els dos equips ho van donar tot i les jugadores es van buidar al camp, fins a l'últim minut. Va guanyar el Tavernes, però el València C, també va tindre les seus opcions, però tots dos equips no es podien emportar la victòria.

Fitxa tècnica
Valencia C F F "C".- Gema, Cris (Marta G, m. 44), Tania (Peiró, m. 71), Sara, Blanca, Ali (Tami, m. 66), Miriam, Rocío (María G, m. 72), María R. Ainhoa (Sandra, m.53) i Lorena.

U D Tavernes Femeni.- Lidia, Neus (Paula, m.70), Marieta (Mabel, m. 80), Mari, Claudia, Júlia, María, Angie, Andrea, Cristina (Yasmina, m. 55) i Ainhoa (Laura, m.75)

0-1.- Minut 16 Ainhoa F.

Ara passem a les cròniques, primer Ramón:

Antes de hacer la crónica del partido, contaré hasta tres, pues hoy, en el Municipal de Beniferri, estaban los ánimos caldeados, pues no ha sido por el Sol que allí brillaba sino porque hoy las chicas del “C” han jugado un partido soporífero, donde no ha habido orden en sus líneas, ni control y lo que es peor no han sido capaces de inquietar a la portera de la UD Tavernes.


El equipo visitante ha sido el justo vencedor en la mañana de hoy, pues para los meritos hechos por este equipo, a mi juicio de ver, el resultado ha sido corto a favor de ellas, habiendo tenido las más claras ocasiones y el control del juego en todo el momento.

Solo nos queda darles ánimos a nuestras jovencísimas jugadoras y decirles que la liga es larga, que aun tiene mucho que aprender y divertirse y que un mal día lo puede tener cualquiera.
Amunt Valencia Féminas “C”.


Després la d'Enrique:

Victòria treballada del Tavernes en un partit molt igualat que s'haguera pogut decantar per a qualsevol dels dos equips.

La primera part, va començar amb domini alternatiu i amb l’aire com a protagonista. L’únic gol arribaria al minut 16, en una internada d'Andrea que centra i Ainhoa amb un toc de qualitat col·loca el baló en el fons de la xàrcia.

La segona part, el control del joc el va tindre el València i el Tavernes es va dedicar a defendre i contraatacar. El València que és un equip que tracta molt bé la pilota va pressionar molt al final però sense crear clares ocasions. A falta de 5 minuts, Andrea va tindre un clara ocasió que la portera valencianista va desbaratar.

En resum, una victòria important que ens dona moral per a seguir endavant cara a la salvació, que és el nostre objectiu.


De moment és tot, per que encara tenim molt de material per editar, i quan ho tingam preparat vos ho farem saber.


Amunt Blanc i Negres i Amunt Rogetes


2 comentarios:

  1. Leyendo las cronicas, parece que cada uno haya visto un partido.

    ResponderEliminar
  2. En el fondo, las dos coinciden, en que el Tavernes hizo un buen partido, y se llevo la victoria.

    ResponderEliminar