ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 29 de noviembre de 2010

U D Tavernes Femeni 3 - Ciutat d'Alzira F B 3. Cronica i fotos, 10ª jornada






El Tavernes i el Ciutat d'Alzira, van mesurar les forces aquest passat dissabte al Municipal Valler, com es preveia, va ser un partit molt competit, per part dels dos equips. El dos entrenadors, Javi i Ricardo, no estaven quiets a la banda, donant instruccions a les jugadores, sabedors els dos de l'important que eren els tres punts.



Ens alegrem de que Aida, no tinga res greu i que s'incorpore amb normalitat a l'equip. Ànim Aida!!!

U.D. TAVERNES: 3

CIUTAT DE ALZIRA: 3

ALINEACIONS:

VANESA, NEUS (MABEL 85) , MARIETA, MARI, CLAUDIA, JULIA, MARIA, ANGIE (LAURA 75), ANDREA, AINHOA, YAZMINA (CRISTINA 46).

Empat del Tavernes en un partit on sempre va anar darrere en el marcador.

La primera part va començar amb un Alzira que presionava molt i que no venia a passar la vesprada. El Tavernes no podia controlar el joc i fruït d’això, va vindre el primer gol en una jugada plena de rebots en defensa, que va acabar en el baló als peus de una davantera que feia el primer gol, en el minut 24.

En la segona part, amb l’eixida de Cristina el Tavernes va aconseguir el control del partit però en un contraatac del Alzira al minut 13 venia el segon gol. Pareixia que el partit estava sentenciat però en una escapada de Andrea feia el primer per al Tavernes al minut 19 i tres minuts després en una jugada pareguda feia l’empat. Aleshores, el Tavernes va buscar la victòria, però en el minut 28 l'Alzira ens tornava a marcar un gol impressionat des de 25 metres. El Tavernes no es va desanimar i en una falta a la vora del àrea llançada magistralment per Ainhoa aconseguia l’empat al minut 34.

Un punt que sap a glòria després de remuntar un 0 a 2 i anar sempre darrere en el marcador. Però la millor noticia és que després de fer-li les proves mèdiques a Aida, la lesió que va sofrir no és greu i podrà incorporar-se a l’equip progressivament. Ànim Aida....

No hay comentarios:

Publicar un comentario