miércoles, 17 de noviembre de 2010

Valencia C F F "B" 4 - Sport Lliria 1. Cronica, 8ª jornada

Quan al minut 13 l'àrbitre decretava penal a favor del Sport LLiria, el dia assolejat, pareixia que es tornava en nuvolós de tronà, que venia una tempesta, al camp de Beniferri. La jugadora va tirar el penal, que va anar al travesser, torna la pilota a la mateixa jugadora que torna a rematar altra volta al mateix travesser i la jugada va acabar en treta de còrner, uffff, tothom va respirar fons.

Però el futbol és tan gran perque a la treta de còrner, el que el Sport Lliria no havia pogut fer amb dos jugades franques de gol, ho va fer en la jugada tonta del partit. És trau de cantó, una jugadora entra al tun tun i amb la panxa envia la pilota al fons de la xàrcia. Ja perdiem 0-1, i tocaba remuntar, davant un equip molt ordenat, i que eixia tocant el baló. Un equip que res feia vore el lloc que ocupaba a la classificació.

Abans de l'empat de Congui en jugada personal, al minut 24, les edetanes, ens van posar el cor en un puny, en un parell de jugades, que si hagueren estat més acertades, la diferència haguera pogut ser major. Es va acabar la primera part amb empat a 1, i la intranquilitat passejant per la sufrida afició del "B".

El València CF F "B", va posar el següent onze titular, Gema a la porteria, Nerea (la brava central blanc i negra, reapareixia després de la lesió a Sagunt) i Sharon de centrals, Lidia i Maite als lateral, Nay i Carla, es batien el coure al mig-camp, i Congui, Marta, Jeni i Sandra anaven intercamviant posicions de extrems a punta i de mitja-punta a extrems.

A l'acabar la primera part, el decorat era prou clar, l'Sport Lliria, es defenia bé de les embestides blanc i negres. I a les blanc i negres, li costava trenar prou les jugades. Podriem valorar la primera part de les nostres com un aprovat pelat i prou, ja que es van refer al primer gol del LLiria.

A la segona part, Edu va introduir a Viki i Gloria d'eixida, per les tocades Sharon i Carla, canvis que es notaren al ser jugadores de refresc. Tal volta pel cansament del LLiria, tal volta perque Viki va passar al mig-camp, i en les primeres jugades va agafar confiança, el joc de les blanc i negres, va agafar altre aire, i Sandra en el minut 55, de falta directa, llançada magistralment, va posar el 2-1.

Després de la remúntada, el partit va entrar en una fase de "incertesa", per l'ajustat del marcador, i els fantasmes del dia del Castelló, eixiren a passejar per Beniferri. Al nostre equip, pareix que alguna cosa els pase, massa intermitències al joc, barrejen jugades d'alta qualitat amb pèrdues de concentració extranyes, per a unes jugadores de la seua qualitat. El partit continuava pel mateix camí, o siga, domini blanc i negre, però sense concretar, fins que en una jugada al mig-camp, amb una pilota dividida prop de la banda, Jeni bascula a presionar, presiona amb ganes i s'emporta la pilota, com que ella era la més adelantada, se la juga davant de tota la defensa del Lliria, per força i ràbia, es plantà davant la portera i fa el 3-1, l'ambient a les grades va començar a relaxar-se un poc, però sense agafar confiances, era el minut 80, i no es podia vendre la pell de l'os abans de caçar-lo. Minuts abans, Tania havia sustituït a Marta. Maria Sanjuan i Mire, no van jugar.

Al minut 89, Congui anant a per un baló dividit, que va a parar a la portera del Llira, esta despeja, li pega a la mateixa Congui, i fa el definitiu 4-1. En definitiva un partit guanyat, i victòria molt important per a les xiques. Podriem dir, que la segona part millor que la primera.

Ara caldrà tornar a la ratxa de victòries d'abans de l'empat front el Castelló, i ampliar-la fins l'última jornada, perque aquest equip pot fer-ho. Però anem pas a pas i el proper dissabte ve la primera pedra del camí, Alquerías del Niño Perdido.

AMUNT VALENCIA CFF"B", claro que siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.