ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 15 de noviembre de 2010

U D Tavernes 0 -Camporrobles 4. Cronica i fotos, 8ª jornada

Enrique ens ha enviat la cronica del partit, disputat el pasat dissabte al Municipal, entre les rogetes i el Camporrobles. El resultat no s'ha justa molt a lo vista al camp, pero quan no estem acertades de cara al gol, es resultat sembla ser un poc abultat. Com estiguerem alli, aquesta setmana, podem oferir fotos del partit.


U.D. TAVERNES 0

C.D. CAMPORROBLES 4

ALINEACIÓ:

VANESSA, CLAUDIA (CAROL, 65), MARI, MARIETA (MABEL, 70), NEUS (PAULA, 46), JULIA, MARIA, ANDREA, AINHOA, YASMINA (CRISTINA, 45), ANGIE

Derrota del Tavernes a casa en un partit que encara que es va merèixer perdre no va reflejar el que el es va veure en el terreny de joc.

En la primera part, el domini del joc el duia el Camporrobles però el Tavernes al contraatac va crear mes ocasions, fins al minut 38 en una treta de porteria, el Camporrobles va interceptar el baló i amb un tir creuat van marcar el primer gol.

En la segona part, tot feia pensar que el Tavernes eixiria a per el partit però dos gols en el minut 2 i 4 van afonar al l’equip i ja no va poder alçar el cap. El quart gol vindria el minut 27. El Tavernes va crear prou ocasions però de vegades el pal i altres la portera el baló no va voler entrar.

El pitjor del partit va ser l’esglai que ens va donar Mari quan en una jugada fortuïta es va endur un colp al genoll que feia pensar que tenia una lesió greu, però afortunadament pareix ser que sols és el colp... Ànim Mari.


Ahir xarrant amb Enrique a Beniferri ( desplaçat alli, amb les menudes del Tavernes), ja ens va comunicar, que pot ser la lesio de Mari, pareixia tans sols el colp. Esperant que siga aixi, nosaltres tambe volem animarla.


AMUNT MARI, CLAR QUE SII.

No hay comentarios:

Publicar un comentario