ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 2 de diciembre de 2009

Los Silos- Valencia Femenino C. Cronica del partit.

Despres d'un parell de dies depres del partit, pareix que ja anem tenint cosetes preparades per a fer la cronica del partit del diumenge pasat, disputat entre el Silos i el nostre Valencia Femenino C

Ahir al entrene, hi havía una novetat, Rocío ja estava entrenanse, per aixó hi ha que felicitarla i donarli anims, per a que estiga prompte a les convocatories.

Anem al partit:

Una primera part amb tot l'equip entxufat desde principi, costanli un poc desferse de les embestides de les xiques del Silos. Al minut 4 María ja va pegar un sabatada que va eixir fregant el pal,al minut 10 la mateixa María eu va tornar a intentar, paranli el xut la portera. Al minut 11, el Silos fa un contracolp, que la davantra va llançar fora per ben poc.

Al minut 13, Susi fa una escapada, acaba centrant, pero Alba no pot arribar. Al minut 14, Alba fa un bon xut, i la portera desvia a corner. Al minut 19, el Silos fa un contracolp, la davantera es queda davant de Gemita, xuta per baix, pero ella li adivina l'intenció i trau una maneta que evita el gol. I al minut 20, un gran pase de Viki, el convertix en gol Sandra, 0-1 i el primer al seu conter particular. El 0-2, va a plegar al minut 22, en una triangulació entre Marta G., Alba i Sandra, que esta última culmina (I van dos).

Un minut despres, 23, aplega el 0-3, en una jugada personal d'Alba.Al minut 26, va vindre l'ocasió mes clara del Silos, quan la jugadora va fer una bonica jugada, i el xut final es va estavellar a la base del pal.Al minut 27, Alba fa una centrada, supera a la portera i Sandra que estaba a l'agüait, la toca, pero com que no li bota be, una defensa trau la pilota de baix dels pals.

Al minut 35 aplega el 0-4, amb una jugada de tota la mitja valencianista, que culmina Tami, que ja había avisat un parell de minuts avans. I aixi acaba la primera part.



A la segona part, el partit va baixar en intensitat i ritme, per que el resultat ja era ampli, pero el equip va seguir donant la cara i varen fer quatre gols mes. Al minut 49, un guirigall dintre de l'area valenciana, el salva Gemita fent una espectacular parada.Al minut 55 una jugada que escomença Lee, la culmina Alba desde mes de 25 metres, marcant el 0-5 de vaselina.Al minut 59, Sandra fa el 0-6 (hat-trick) amb un toc molt tecnic.

Al minut 69, xut d'Ester que la portera anava a parar, pero Jenny s'adelanta es fa en la pilota i marca el 0-7. Al minut 81 Alicia fa una internada per la banda, centra, la portera no acerta a parar, i a l'altre pal, lluitant amb una defensa, Ester arredonix el resultsat fent el 0-8. I l'ultima jugada de perill, es un centre de Jenny, que culmina Lee amb un xut per dalt del trevesser.

Alineació del Valencia C F femenino C:

Gemita, Marta A., Sara, Tami (Lili, m.45), Blanca, Viki (Lee, m. 54), María, Susi (Ester, m.45), Alba (Ali, m.60), Marta G (Jenny, m. 60) i Sandra.

Sara, central i una de les millors, encara que totes varen estar inmillorables, despres del partit, va parlar un poc amb mi i algo ens va contar.Fotos de l'entrevista, gentileza de Purilla.



L'entrevista de Jesús, ja esta a punt.



Recordeu que aquest cap de setmana, no hi ha lliga ni amistosos. El proper divendres no hi haura entrene i la setmana que ve, hi haura dos entrenes obligatoris, dimecres 9 i divendres 11.

Per al día 20 de decembre, aprofitant el partit amistos davant l'Aldaia, hi haura dinar de cap d'any. Es prega que el proper dimecres 9, li feu saber a Edu quans servicis cal per a cadascu, per a que reserve les taules. El dinar será a Aldaia.

Res mes, esperant que tots i totes paseu un bon pont de la Purissima, en despedixc fins la setmana que ve, que tornaran ha hiaure convocatories.


AMUNT BLANC I NEGRES ¡¡¡¡¡¡¡¡ claro que siiiiiiiiiiiiii¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

3 comentarios:

  1. Bon dia noies i felicitats per aquesta pagina. Us envio aquest e-mail perquè m'agradaria contactar amb la delegada del vostre equip. Ja que nosaltres organitzem la Vendrell Cup a l'estiu del 2010 i voldriem enviar-se el dossier del torneig. Salutacions i fins aviat.

    ResponderEliminar
  2. Hola, i gracies per les felicitacións. Per lo que dius del torneig, hi hauras de posarte en contacte amb el coordinador de l'equip, a aquest e-mail.-esl_lse@hotmail.com Elias es al coordinador.

    Si tens alguna pagina o blog, ens eu podries fer saber, per a estar en contacte.

    Pepe.

    ResponderEliminar
  3. esl_lse@hotmail.com. El torne a posar el e-mail, i si tambe vols enviar informació a'laltre equip del blog, U D Tavernes Femeni, jo els puc fer arribar l'informació.

    Moltes Gracies.

    ResponderEliminar