domingo, 13 de diciembre de 2009

Valencia C F Femenino C 6 - Tricolor 2.Per Fí victoria al Planter.

Per fí les valencianistes han guanyat el primer partit a casa i d'una manera prou solvent, tant per resultat com per joc, encara que a algunes fases del partit, s'ha abaixat el rendiment.

Vesprada fosca i gris, ploguent quasi tot el partit, i amb un fred que es gelava el cervell. El partit ha tingut un retràs, per uns problemes burocràtics, que Elias ha pogut solventar per telèfon, sense que haguera d'ajornar el partit.

Al minut 1, una jugada entre totes les jugadores de la banda esquerra, Ester i Lore, la culmina Alicia fent l'u a zero. Al minut 2 Lee arreplega una pilota al mig camp, veu el desmarc de Jenny i li posa la pilota en safata, Jenny no perdona i fa el 2-0. I la mateixa Jenny, ha fet el 3-0 al minut 7 d'un fort xut de fora da l'àrea.

Al minut 10, ha tingut la primera ocasió de lluirse María, la debutant al C, eixint als peus de la davantera del Tricolor fent-se amb la pilota. I un minut després ha fet un paradó d'un fort xut de fora de l'àrea. Al minut 19, Miriam de quasi mig camp ha pegat una sabatada, que ha agafat altura, com si fora un globus, que sorprenent a la portera visitant ha acabat dintre de la xàrcia, era el 4-1.

Cap al minut 30, el Tricolor habia estat jugant amb 10 jugadores i s'incorporà la que feia 11.

Al minut 31 ha vingut l'esglai del partit, quan María la portera, s'ha tirat als peus d'una davantera a per el baló, i en el xoc ha quedat conmocionada, però ha pogut continuar el partit, la brava portera del Valencia CF femenino F-7 A, avuí debutant al C.

Al minut 37, el Tricolor ha fet un contracolp, que la davantera ha culminat fent un dur xut, que ha eixit fregant el treveser. I al minut 43, María ha fet una bona parada davant un xut frontal i de prop.

A la represa, Edu i Jesús, han fet tots el canvis d'una, i Sandra acabada d'exir, als 40 segons ha fet el 5-0. A la mateixa Sandra, al minut 52, la portera li ha fet penal, que Ainara ha convertit en el 6-0.Al minut 10 un fort xut de Vicky, Ester ha probat sort al minut 20, Lee al minut 24, en jugada personal, s'ha plantat a la frontal de l'àrea, li ha pegat dur amb l'esquerra i la pilota ha pegat al travesser. Al minut 27 xut de Sandra, i la portera para amb dificultats. El Tricolor, al minut 29 ha disposat d'una bona ocasió.

Al minut 30, el Tricolor ha tingut premi al seu esforç, i Carolina ha fet el 6-1, disparant amb molta intenció, María amb la seva estirada ha tocat la pilota, però no ha pogut evitar el gol. Al minut 33, María ha evitat l'altre gol fent un paradó. I al minut 34, Carolina s'ha tret un xut de fora de l'àrea imposible de parar per a María. Al minut 40 i 42, el Tricolor ha fet dos contracolps, que María ha solucionat molt be. I a l'última jugada d'intertes del partit, minut 43, Miriam li ha pegat al pal.

Alineació.- María, Tami (Marta G.,m45), Lili, Lesley (Marta A.m45), Ester, Lee,Miriam, Ali (Viky, m45), Jenny (Sandrita m45) i Lore (Sandra, m45).

Últim partit oficial d'aquest any, però hi haurà encara un o dos amistosos abans de cap d'any.

Cap el dimecres, estaràn les entrevistes d'avuí preparades que són a: Edu, María Sanjuan i Lee.