ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 8 de noviembre de 2009

Valencia C F Femenino C 0 - Foios 2. Cronica del partit.

Primer que res, cal felicitar al Foios per la seva victòria, i a les xiques del València, per l'esforç, pundonor i garra que avuí li han posat al partit, davant d'uns dels millor equips de la categoria.

Aquest matí, a les instal.lacions del Planter, el fort vent, a vegades molt enraxat, no ha deixat trenar el joc a que ens tenen acostumats les blanc i negres. El Foios, un equip amb més envergadura física , l'ha fet valdre en el partit d'avuí. I com que també han tingut més encert de cara a gol, s'han emportat els tres punts.

En els primers 20 minuts, el Foios, feia tímides aproximacions a la porteria de Gemita, i aquesta, molt segura les desbaratava. Hi habia moments, que pel fort vent, la pilota es passava més temps fora del camp que dins. Era molt difícil trenar dos passes seguits, i controlar el baló, per part dels dos equips.

Al minut 29, una combinació entre Ester i Sandra, ha fet que Alba tinguera una bona ocasió, i al minut 32 ha sigut Sandra. Després, als minuts 33 i 34, ha sigut el Foios el que ha disposat de les ocasions. I als últims minuts de la 1ª part, les valencianistes, per part d'Alba, Sandra i Alicia, també han disposat de més ocasions. El marcador no s'ha menejat a la primera part, amb empat a zero. Sandra disputava els seus primers minuts de la temporada, i ha estat molt activa tota la primera part. En defensa, Blanca estava a tots els talls, ben ajudada per Ainara, empleant-se de debó, tota la defensa.

A la segona part, el decorat ha continuat igual que a la primera, alternant-se les aproximacions a les dos porteries. I al minut 69 ha vingut el primer gol del Foios, la pilota li ha anat a Cristina a la frontal de l'àrea, esta no s'ho ha pensat, ha tirat ha porta i la clavat dintre de la xàrcia, era el 0-1.

Al gol, les blanc i negres, han contestat amb una entrada per la banda d'Alba, que la portera no ha rebutjat bé, i Lore i Alicia, no han aplegat per ben poc. I al minut 74, Candela, a la treta de cantó, ha rematat el o-2. No s'han vingut abaix les nostres xiquetes, i han continuat intentant-ho per tots els mitjans a la seua abast.

A partir d'ací, ja han sigut tot temptatives valencianes per recurtar el marcador, però es veia que no era el dia. Al minut 88, haguera pogut el Foios ampliar el avantatge, però Gemita ha fet un paradó espectacular. Al minut 90, Míriam ha tret una falta a la frontal de l'àrea, que ha pegat al travesser, la portera ha pogut rebutjar, i després ha sigut objecte de falta per part de les davanteres. Ja al minut 92, Ester s'internava dintre de l'àrea i li han fet penal, que Ainara ha llançat fòra, xiulant l'àrbitre el final de l'encontre.

A la fí no ha pogut ser, i haurem d'esperar una altra jornada, per a gaudir d'una victòria com a locals.

Alineació.-

Gemita, Lesley, Blanca, Lee (María, m. 42), Vicky (Míriam, m. 66), Ainara, Ester, Alba, Alicia (Lore, m 66), Marta A., (Tami, m. 57) i Sandra (Silvia, m. 60).

Com de records no es viu, el dimarts, tornem a començar a preparar altre partit, que este ja és història. Felicitar totes les jugadores per l'esforç i ganes que han posat avuí al partit i dir que han d'agafar forces de cara als pròxims partits de lliga.


AMUNT BLANC I NEGRES. MAI CAMINAREU SOLES.

8 comentarios:

  1. ANIMO A TODAS LAS CHICAS,QUE NO SE DIGA QUE NO ESTAMOS A LAS DURAS Y A LAS MADURAS,ESPECIALMENTE A AINARA,PARA QUE NO SE VENGA ABAJO POR EL PENALTI,TODAS SOIS IGUAL DE IMPORTANTES Y NECESARIAS EN ESTE EQUIPO,YA VEREIS COMO DAREIS MUCHO QUE HABLAR,SEGUIR ENTRENANDO CON GANAS COMO HASTA AHORA,OS VAIS A SALIR,Y A ESTHER,QUE SE RECUPERE PRONTO ASI COMO ROCIO,LILI,ETC,..............SANDRITAS FATHER.

    ResponderEliminar
  2. Asi Luismi, con dos cojones, a muerte con el equipo. Hay que animar a tope.

    ResponderEliminar
  3. Chicas somos unas cracks !:) osqieroo

    Tami 1O.

    ResponderEliminar
  4. Pepe e vist que no as entrat al drap en lo del senyor colegiat, perfecte; i me pregunte jo... LA ACTITUD DE NOSALTRES ELS PARES ES LA CORRECTA? FAVORIM EN ALGO A LES NOSTRES FILLES,AL NOSTRE EQUIP? JO EN POSE AL CAPDAVANT, CREC QUE ES PER A PENSARO...O NO? En fi molts animos al equip per la seua actitud i a AINARA DIRLI QUE TAN SOLS FALLA O ENCERTA EL PENALTY QUI EL TIRA.

    AMUNT VALENCIA FEMINAS C
    JUAN

    ResponderEliminar
  5. Juan, no he posat res de l'arbitre, per que creec que no va influir al resultat. De totes maneres, el colectiu arbitral, te el nivell baixet, i al menys en este partit va repartir el fallos entre els dos equips. Jo preferisc mantindrem al marge, per que quan en calfe, en tornen boig. Cadascu que es desahgue en consecuencia, pero pense que les xiquetes i el equip deuen d'estar per damunt d'aquestes anecdotes.
    Jo tambe recoltze a Ainara. Tirar un penal, es un gaje mes de l'ofici, i a voltes marques i a voltes no. Pero Elvis Presley i John lennon, no podran fallar cap penalty.
    Agrairte els teus comentaris, per que sempre pegues a la diana

    Pepe.

    ResponderEliminar
  6. Juan voldría dirte altra cosa. Les nostres xiquetes, ademes de l'orgull de portar eixa samarreta, tenen la obligació de donar bona imatge, i per lo tant els pares deuriem de recoltzarles. Aixo es tot

    ResponderEliminar
  7. Pepe moltes grasies per la teua contestasio.En fi COMENSEM PARTIDA I EL FERIDOR CANVIA DE PILOTA.

    JUAN

    ResponderEliminar
  8. ja,ja,ja.... que bons sou.

    Ali.

    ResponderEliminar