ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 5 de noviembre de 2009

UD Tavernes Femeni, convocatories, 6ª jornada

S'acosta el cap de setmana, i ja esta ahi una nova jornada de futbol, la 6ª jornada a l'11 i la 4ª jornada al 7.

L'amateur, juga davant el Bocairent, i ho farà com a visitant, per tant haurà de fer el desplaçament a eixa població. Un equip, que aquest principi de temporada pareix que està en forma, dons ve de golejar a domicili, 0-9, al Vall d'Alfandech B.

En les dos darreres temporades, els dos equips, s'han enfrontat 4 vegades, sent la balança favorable a les "Rogetes", amb tres victòries i una derrota. El Tavernes Amateur, va disputar el seu primer partit oficial a la lliga femenina, precisament davant d'aquest equip, perdent les "Rogetes", 6-1.
A la tornada, les valleres van sorprende a les del Bocairent, guanyant per 2-0, iniciant la seva remuntada en eixa segona volta.

En la temporada passada, 2008-09, el Tavernes va guanyar els dos partits, el de casa amb solvència per 5-0, i la tornada, patint un poc, per 1-3.

Ací podem recordar els dos partits:

A casa



A Bocairent

Avore si vegent els partits, agafeu encara més ganes, i l'ensopegada davant el Moixent és tan sols un accident.

Javi Tur ens ha confirmat la llista de jugadores convocades:

Lidia, Xata, Paula, Claudia, Marieta, Deborah, Neus, Andrea, Ainhoa, Júlia, Aida, Majo, Laura, Denis i Cristina.

La gran novetat de la convocatòria, per cert estem molt contents, és la recuperació d'Aida, que torna als terrenys de joc, per a tornar a combatre amb les defenses rivals. Enhorabona Aida.

El partit, és a les 15:30 del dissabte 7-11-2009, per tant l'expedició haurà d'eixir prou abans.

FUTBOL-7

Les menudes, després de la victòria davant el Mare Nostrum, per 2-4, aquesta jornada, rebràn la visita del Carcaixent. El partit és a les 9:30, i tindràn que matinejar un poc, i també serà dissabte.

José Juan ha confeccionat la següent llista de jugadores:

Mar, Mabel, Sarai, Angela, Neus, Anna, Laura A., Laura M., Laureta, Claudia, Sofía i Alexandra.

De moment això és tot, tan sols desitjar molta sort i bons resultats als dos equips.

AMUNT ROGETES!!!!!!!! CLARO, CLARO, CLARO QUE SIIIIII!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario