ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 6 de noviembre de 2009

Valencia C F Feminas C. Convocatoria contra el Foios. 6ª jornada-

Ja és divendres, i avuí via telefònica, Edu Valenzuela, ens ha dit la convocatòria del proper diumenge, de cara al partit davant el segon classificat, el Foios.

Després de guanyar el diumenge passat, davant el Massamagrell, jugant tot el partit a una gran altura, si este diumenge no jugem igual o millor, tot l'avançat , serà brossa de riu. No cal confiar-se ni entrar a pensar que som els millors, hi ha que continuar treballant amb humiltat i tractar amb respecte als equips i aficions contraries. Tenim una gran responsabilitat amb l'escut que portem a la samarreta.

Ale anem a la llista, que com avuí no he pogut anar a l'entrene ni després al sopar, estic un poc filossòfic. Avuí per a la llista, estrenem format nou, espere que vos agrade.



El partit es jugarà al Planter, a les 12.00 hores del matí, el diumenge 8 de novembre, i a les 11.00 h. s'ha d'estar allí.

Sandrita, Marta G., i Jeni, descansen. Susi, Lili, Sara i Rocío, són baixa per malaltia. Esperem que es recuperen prompte i sobre tot, Rocío , que te per a més temps. La noticia feliç de la convocatòria, ens la dóna Sandra, que per fí entra a la convocatòria i celebrem que ja estiga apta per a jugar. Sandra, quedem per després del partit, per a l'entrevista i sort en el teu debut, que teu mereixes.

Entre altres coses, comentar que el dimarts passat, Juan el pare de Sara, va repartir una fulla amb les fotos, número i nom de les jugadores, per a que tots ens pugam coneixer. També cal dir que Ramón, el pare de Blanca, s'encarregat de fer còpies del partit davant el Massamagrell per a tots. Dos iniciatives, que esperem que tots sapigam valorar com cal. Juan i Ramón, gràcies. Recordar que Purilla, en el seu blog "guajeni" posa a tots els partits un grapat de fotos i dóna la seua crònica dels mateixos. També donar-li ànims per a que continue apoiant a l'equip.

Quan escric estes lletres, ja estareu a punt per al sopar, espere que gaudiu d'una bona estona i avore si a l'altre vos podem acompanyar. Fins el diumenge.

Per Sempre AMUNT BLANC I NEGRES. ESTO SE MUEVE!

No hay comentarios:

Publicar un comentario