ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 23 de noviembre de 2009

Valencia C F Femenino C - Paterna 1-4. 8ª Jornada

Partit disputat ahir diumenge al Planter entre els equips del Valencia C i el Paterna, amb resultat final d'1-4 favorable a les paterneres.

Valencia C.- Gemita, Ainara (Sara, m. 45), Lili, Sandrita (Silvia, m. 59), Lesley, Susi, (Ali, m. 34), Miriam, Lee (María, m 59), Alba, Marta A. i Jeni (Lore, m.59).

Partit, que al minut 2, el Paterna es posava per davant amb un xut llunyà de Tamara, i deixava un poc a les blanc i negres en fora de joc, però a mesura que passaven els minuts, les valencianistes, anaven fent-se amb el control de la pilota i del camp. Cap al minut 32, que Alba va fer l'empat, les blanc i negres van tindre 5 ocasions de gol i quatre més fins acabar la 1ª part, però no es va materialitzar cap ocasió, i una que Jeni va espentar la pilota dintre la xàrcia, i l'àrbitre ja habia donat el gol, després el va anul.lar.

A la represa, al minut 51, el Paterna es va tornar a posar per davant el marcador, amb gol de Sonia, i les nostres pareixia que tornarien a entrar al partit, però el jutge del partit amb les seves decisions es va encarregar de tot el contrari, anul.lant-li un gol a Lee que va rematar de cap una falta de Miriam i no pitant un possible penalty. Les xiques del Paterna, es van convertir en dominadores del partit, tant en joc com en el tempo del mateix, adormint-lo quan més falta li feia a elles. Després Lidia i altra vegada Sonia (paterneres les dos) arredoniren el resultat d'1-4.

A partir d'aquest moment, i amb les valencianistes entregades, l'àrbitre es va aposar a pitar de cara a la galeria, mostran capritxoses cartulines a les jugadores del Paterna, quan ja estava tot el mal fet. A mi em sembla que l'àrbitre va repartir fallos en el seu arbitratge, però els més grossos i garrafals, vaen caure de part blanc i negra, sense llevarli cap de mèrit a la victòria de les xiques del Paterna, que van jugar una gran segona part, i tan sols cal felicitar-les per la seva victòria.

Edu després del partit, ens va contar les claus del partit, i algunes coses més.



Esperem que Ainara no estiga lessionada, i aquest dimarts puga estar a l'entrene.

Un partit més que patim la maldició de jugar de locals , i esperem que siga l'últim, i segur que quan la trenquem, encadenarem una llarga filera de victòries a casa. A la jornada 9 ens espera com a local, el Silos de Burjassot, i n'hi ha que anar a per totes, sense refiar-se de l'equip contrari, i sobretot, intentar posar al camp, tot el que es treballa entre setmana, i no donar cap de baló per perdut. Cal fer un esforç més gran encara. Ànim xiquetes que vosaltres sabeu i podeu.

Com dien el Beatles quan es van assabentar que la seva cançó, "I Want to hold your hand" va ser nº 1 als Estats Units,
A ON ANEM (A DALT DE TOT) A ON VOLEM ANAR ( A DALT DE TOT)

3 comentarios:

  1. RDesde aqui dar animo a nuestras chicas que esto solo es un contratiempo y tener muy claro que de los errores tambien se aprende. A los padres decirles (a MI 1º)que como dice el amigo Luismi a nuestras niñas hay que ir a apoyarlas Señores mios,no recriminarles EL PERDER UN BALON, QUE SI EL PASE ES HACIA DENTRO QUE PORQUE NO DAS EL PASE A LA DERECHA etc. pongamonos la mano al pecho ¡¡¡¡JODER ESO NOES APOYAR !!! ESO ESROMPE EL TRABAJO DE UN ENTRENADOR PORQUE ELLAS NOS ESCUCHAN A NOSOTROS Y SE VIENEN ABAJO. UN POQUITO DE POR FAVOR en fin..........
    Pepe pilota al galliner i punt als blaus juan

    ResponderEliminar
  2. Juan una vez la niñas saltan al campo de juego, ya es faena de ellas, y se tienen que desenvolver con soltura y gracia, y conforme pase el tiempo sabran sortear las adversidades e iran improvisando arreglo vaya transcurriendo el partido. Apoyar siempre, cada padre, despues intentará corregir, pero a veces los objetivos de lso padres, no coinciden con los de entrenadores y el equipo.

    30 a les blanc i negres i envide. Juan, fesme alguna senya, que vaig sego.
    Pepe.

    ResponderEliminar
  3. pepe vine a mi sense por que lo que posen eu talle, i si el truquen retruca sense pensarteu que mos en falten dos per a coto.
    AMUNT BLAN I NEGRES.
    UN ABRAS PEP

    ResponderEliminar