ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 12 de noviembre de 2009

U D Tavernes Femeni. Convocatories del amateur i futbol-7. 14-11-09

Avuí dijous, vesprada de convocatòries, per els dos equips femenins del Tavernes. L'amateur després de l'empat a zero a Bocairent, vol tornar a guanyar un partit, i esta volta pot ser davant le Febo d'Ontinyent.

Javi convoca a les següents jugadores, per al partit del proper dissabte 14, que es disputarà a les 15:30, concentrant-se un hora abans, a les 14:30.

Lidia, María, Paula, Claudia, Marieta, Blanca, Deborah, Andrea, Aida, Ainhoa, Júlia, Cristina, Denis, Jasmina, Mari i Ester.

La temporada passada, sense ser superiors, ens van guanyar els dos partits, sobre tot el de casa, que de poder eixir golejades, es van emportar els tres punts.

José Juan, per anar a Carlet, disposa de les següents jugadores:

Mar, Sarai, Angela, Mabel, Anna, Laura Martin, Claudia, Laura Andres, Alexandra, Sofía, Laureta i Neus.

L'horari del partit, es a les 10 del matí del dissabte 14, per tant hi haurà que matinejar. No cal dir, que les xiquetes tenen ganes de fer un bon partit, i emportar-se els tres punts cap a la vall.

Com sempre desitjem molta sort als dos equips, i si pot ser que juguen bé i guanyen.

AMUNT ROGETES!!!!! CLARO QUE SI!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario