domingo, 1 de noviembre de 2009

Masamagrell - Valencia C F Feminas C 2 - 4. Partidasso de les Blanc i Negres, davant el lider.

Esta vesprada, al Municipal de Masamagrell, davant d'uns 300 aficionats, el Masamagrell i el València, ens han regalat amb un partit dels que fan afició, amb gols, bones jugades, força, tècnica i fins i tot, molta emoció pel marcador del partit.

Les blanc i negres han començat ficades al partit, des de les primeres jugades, tocant la pilota al mig-camp i al minut 1, Miriam ja ha fet la primera aproximació de perill. Al minut 11, Lesley ha inaugurat el marcador, de falta directa, treta d'uns quants metres davant de la frontal, era el 0-1.

Després del gol, les xiques del Masamagrell, s'han tret de damunt un poc el joc valencianista, i han fet algunes aproximacions, que Gemita, la portera, ha desbaratat. Al minut 23 Miriam trau una falta, que Jeni no ha pogut acabar. Al minut 30, en una jugada de tota la mitja Che, la culmina Jeni, obligant a la portera local fer una gran parada en dos temps. Al minut 35 Vicky ha fet un fort xut, però sense conseqüències i al minut 36, Jeni no ha pogut arribar per ben poc.

Al minut 38, Miriam (Masamagrell) ha tret una falta, que Gemita no ha pogut desviar, i la pilota ha entrat dins la xàrcia. Així ha acabat el primer temps 1 a 1.

A la represa, les dos primeres ocasions, han sigut valencianes, la primera Jeni a passe de Lore i la segon en una internada de Ester que Miriam ha llançat dur pero fora. La mateixa Miriam, al minut 51, de cap ha tret un baló de baix dels pals, que anaba directe a gol. Esta jugada ha espavilat a les blanc i negres i al minut 60 Jeni trau de cantó i Miriam remata al fons de la xàrcia, era el 1-2.

Marian, al minut 69, ha establit l'empat a 2, però les xiquetes del Valencia ja anaven a per totes, i al minut 76, Ester trau de cantó, i aquesta vegada remata Jeni, dedican-li el gol a Rocío.Al minut 78, ha estat Ester la que ha xutat al travesser. A esta altura de partit, el mateix ja estaba boig, i entre Jeni, Ester i Alicia, han fet una jugada magistral, que Alicia ha rematat a un costat de la porteria. Al minut 86, Gemita ha tingut dos intervencions seguides, molt espectaculars, despejant de punys un baló molt difícil. I al minut 89 ha vingut l'apoteosi per a la parròquia blanc i negra, quan Miriam es disposaba a llançar una falta, a més de 10 metres de l'àrea, i ja abans, tots cantaben "gol, gol, gol", i així ha estat, ha tirat Miriam, i la portera no ha arribat, la pilota pega al travesser i s'en dintra dins la porteria. Massa pa la carabassa. I l'última jugada a resenyar, l'ha fet Lee, que a la ratlla de fons s'ha desfet d'un parell de jugadores, i el seu fort xut, la parat la portera en el minut 90.

Alineació:-

Gemita, Sara, Sandrita(Marta G. m. 45), Tami, Blanca (Ainara, m. 67), Lesley, Vicky ( Lee, m. 65), Miriam, Susi (Ester, m. 39), Lore(Alicia, m. 67) i Jeni

En línies generals, totes han fet un bon treball, en defensa, al mig-camp i a la davantera.

Segons el cos tècnic, un partit molt treballat i molt sufrit. 3 punts més cap a casa i ara a partir del dimarts toca preparar el partit davant el Foios, que es jugarà al Planter.

De moment, el resum del partit i les entrevistes, eixiràn quan estiguen a punt.

AMUNT BLANC I NEGRES. CLARO QUE SI!!!!!!!!!...... SI SENYOR, AIXO EU PAGUE JO.