ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 13 de noviembre de 2009

Valencia C F Femenino C. Convocatoria 7ª jornada contra Malvarrosa.



De nou divendres, i de nou convocatoria de cara al partit de lliga, aquesta jornada davant el Malvarrosa, que es disputara dema dissabte, a les 19:30 de la vesprada. Hi haura que estar un hora abans, a les 18:30.

Despres de l'entrene, Edu i Jesús, han donat la llista de convocades, que es la següent:

Gemita, Ainara, Lili, Tami, Lesley, Viki, María, Marta G., Ali, Sandra, Blanca, Marta A., Sandrita, Ester, Jeni i Lore.

Molt bon ambient esta vesprada al Planter, les xiquetes, han celebrat el cumple del seu entrenador, i li han fet un regal. L'afició tambe ha tingut el seu troç de "tarta", la mare de Blanca ha sigut l'encarregada de ferla. Per cert estava molt bona.

Parlant de lo purament deportiu, cal dir que el equip es veu molt ilusionat, i van a per totes al camp de la Malvarrosa, a deixar molt alt el pavelló valencianista i vore si continuem en la nostra ratxa de viCtories a domicili.

S'han quedat fora de la convocatoria.- Susi, Lee, Rocio, Silvia, Sara, Miriam i Alba.

AMUNT BLANC I NEGRES !!!!!!!! CLARO, PERO CLAROOO QUE SIIIIIII!!!!!!!!!

1 comentario:

  1. Gracies per la convocatoria, no vaig anar ahir perque no em trobaba molt bé, espere poder anar al partit esta vesprada, estic algo mitjor.
    Espere no haber posat moltes espardeñaes, jajaja.

    ResponderEliminar