lunes, 9 de noviembre de 2009

CFB Gandía 1 - Valencia C F Feminas B 5. De tot un poc.

El passat dissabte, al Roig de Corella a Gandia, es va disputar el partit corresponent a la sexta jornada de lliga de 1ª regional del grup II, entre el CFB Gandía i el Valencia CF Féminas B, amb resultat final de 1-5 favorable a les blanc i negres.

La primera part, es va acabar 0-1 gol d'Anita. Un partit on el vent es va convertir en protagonista, amb el Gandia defenent-se molt bé de les embestides valencianistes. A la represa, Marta va fer l'empat a 1, i el partit es complicava per les "Ches", que no podien desplegar el seu joc.

Al minut 68, Rebeca que feia uns minuts que habia eixit, rematava de cap dintre de la porteria, fent el 1-2, que pareixia que el Gandia ja es donava per mort, però al minut 74, el Gandia va tindre al seu abast l'empat a 2 i ficar-se altra volta el partit, però Gema amb un "mà a mà" amb la davantera, va eixir airosa, i ací es va acabar el Gandia.

En cinc minuts que l'aire va deixar de bufar un poc, van vindre els altres tres gols, 1-3, al minut 77, Rebeca a passe d'Anita, el 1-4, minut 84 Xata des de fòra l'àrea i l'1-5 definitiu, Raquel al rematar un còrner al minut 84.

Jose ens fa una valoració del partit i de l'equip.

Fotos del partit, en un fotomontatge. La música és del grup P-rrakos.