ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 11 de enero de 2010

Primer aniversari d'Amunt Rogetes.

Tal dia com hui, 11 de gener del 2009, es va quedar inaugurat el blog Amunt Rogetes, amb l'ànim de recolzar, a l'equip a on jugava la meua filla, Mireia Júlia Lee, l'U D Tavernes Femení, en la seva segon temporada.

U D Tavernes Femeni 2008-09


L'equip es va formar una temporada abans, per les ganes de jugar al futbol, de les xiquetes valleres i portar els colors de l'equip del seu poble. La directiva del Tavernes era un poc reticent a portar endavant els desitjos de les xiquetes, per si de cas era unes ganes passatgeres, però el temps ha demostrat que elles eren responsables i lluitadores.


València C F Féminas "C" 2009-10

Sense cap dubte, quan Javi Tur, actual entrenador, es va fer carrec de la secció femenina li va donar una gran espenta al futbol femení a Tavernes, i ara en la tercera temporada ha aconseguit un equip dur, compacte, lluitador i guanyador, tal volta un dels millors equips de la segona regional valenciana, i tot això, amb una plantilla totalment autòctona i amb una mitjana d'edat molt jove.

José Juan, altre pioner a l'equip (3ª temporada com a segon entrenador), aquesta temporada s'ha fet càrrec de les menudes, en la seua primera temporada de competició.

Després d'un any, contant les aventures de les rogetes, aquesta temporada, 2009-10, el blog ha fet canvis, perque el món futbolístic sempre està en moviment, i apart de portar-vos les noticies del Tavernes, al fitxar Mireia Júlia Lee per el València C F feminas C, també vos portem les noticies de les blanc i negres.

A l'estar més pendent de les noticies del València, ara disposem de la col.laboració de tot el cos tècnic del Tavernes i la incorporació d'Anna Lirio que fa els reportatjes i ens envia fotos. També és l'encarregada de fer foto-montatges, que podreu vore a la seua pagina de Youtube http://www.youtube.com/user/winirogetes ,. I com no també tenim a Juan, el intrèpid reporter per als partits del València, ademés de Luismi, amb les seues conexions en directe.

Donar les gràcies a tota la gent que fa possible que el blog continue la seua tasca de promocionar el futbol femení, i en particular el del València C i l'U D Tavernes femení, agrair-vos a tots els que entreu a col.laborar fent comentaris, i a llegir els articles. Apart dels equips del blog, també donar suport a altres equips que ens seguixen, i d'altres blogs d'Espanya ("guajeni", "hasta la muerte",...)

Després dels Nadals, torna la competició, i els nostres dos equips, van a donar la cara, ara que arriba l'hora de la veritat, i segur que van a fer una segona volta espectacular, i van a remuntar en la classificació en els seus respectius grups.

També vull fer un reconeixement a la ràdio del poble, Ràdio Valldigna, amb Carles Gimeno al cap davant, pel seguiment que va fer la temporada passada al futbol femení.

Per últim un record per a les dos aficions, que incondicionalment, donen tot el seu suport als dos equips.

Fotos per al record.

Colegi Magraner 2006-07. Semifinalistes de la Comunitat
Valenciana a Benicàssim 2007, Futbol-Sala. PepeJuan
l'entrenador.

U D Tavernes Femeni 2007-08. Primer partit oficial a Bocairent

Al Bar de Juan (Traca), amenitzant un calderet

Al Bar de Traca, fent el calderet de carn amb vi

L'afició sempre a punt per a donar suport

També cal amenitzar el cafenet

Les xiquetes del "C" amb Joaquín

Vicky, Lesley, Jeni i Lee, fent la pretemporada
amb el València CF féminas "B"

A vegades cal menejar la porteria per a fer gol

A Paterna, el dia de les fotos oficials

Lee amb Villa



Lee, temporada 2007-08

Lee, temporada 2008-09

Lee, temporada 2009-10

Ja tenim un any, i ara anem a per l'altre. Gràcies també a la col.laboració dels dos equips, en facilitar-nos tota la informació que demanem, quan importunem amb les entrevistes, i tot el que faça falta, gràcies.

Pepe.

5 comentarios:

  1. muy buenas fotos

    suerte para ambos equipos en sus proximos partidos

    ResponderEliminar
  2. Pep enhorabona per este blog i per el soport que dede asi es fa al futbol femeni.
    AMUNT VALENCIA. UN ABRAS PEP
    JUAN

    ResponderEliminar
  3. gracies Juan, tu tambe engrandixes el blog, amb els teus comentaris.
    Amunt Valencia,i gracies al futbol femeni, per les noves amistats.

    Altra Abraç. Avore si agafes el parraf següent i endivines de que va.

    Dexeuse lo menut, i arraseu peçons. Xe¡¡ ompliu cabasos.

    ResponderEliminar
  4. A vore eixos colmeros, que tot es vore bombilles enseses. Juan

    ResponderEliminar
  5. El menut a escola¡¡¡,, Eixa bascula esta para.

    ResponderEliminar