ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 26 de enero de 2010

Xeresa 1 - U D Tavernes 0. Crónica.

Cal donar la benvinguda i les gràcies, a Enrique, nou col.laborador del blog, que ens envia la crònica del Tavernes Femení. S'ha afegeix a la tasca de recolzar el futbol femení, i a les futbolistes del poble.

XERESA 1 - U D TAVERNES 0



Partit jugat al Municipal de Xeresa, el passat dissabte 23 de gener de 2010, entre les xiques del Xeresa i les “Rogetes”.

Els dos equips s’han empleat a fons, en un camp en molt mal estat, a on les “rogetes”, han acusat més la malaltía, a més de no haver fet un bon partit.


Partit bronco i copero, com es sol dir, i molt igualat, fent valdre les xiques del Xeresa, la seua aclimatació al camp i la seua major envergadura. Les “Rogetes”, com es habitual en elles, s’han entregat a fons.

Però a passat com en alguns partits anteriors, que al no vore porteria, s’ha acaba perdent punts importants. El Xeresa va marcar el gol al minut 55, i les “rogetes” sobre tindre ocasions, es van quedar a zero.

Com ací no acaba la temporada, les “rogetes”, tindràn ocasió de refer-se al pròxim partit, per anar cap amunt a la classificació.

Alineació del Tavernes

LYDIA (MARIA, 46), CLAUDIA, DEBORA (MABEL, 65), BLANCA, PAULA (MAJO, 70), JULIA, AINOHA, MARI, DENIS(ALEXANDRA, 60),CRISTINA(JASMINA, 70), ANDREA

La propera jornada, el Tavernes Femeni, descansa.


AMUNT ROGETESSSSS ¡¡¡¡¡¡ CLARO QUE SI!!!!!!!!!


HOTEL CAFETERIA LA VALLDIGNA, col.laborador de l'U D Tavernes Femení

A principi d'any, les xiques del Tavernes, van rebre l'equipatge per a entrenar, de mans del gerent de l'Hotel Cafeteria La Valldigna, Paco Peiró.


Les rogetes, la setmana pasada a l'entrene del dimecres, varen posar per Amunt Rogetes amb l'equipació nova.





No hay comentarios:

Publicar un comentario