ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

sábado, 9 de enero de 2010

Valencia C, campió al Torneig San Antoni de Canals

Despres de l'entrega de les plaques commemoratives,
Ximo, l'entrenador del Canals, ha fet Garbera.


Molt de fred i aire aquest matí, al Quatre Camins de Canals, que s'ha disputat la 1ª edició del Torneig San Antoni de futbol femení (en la placa posa 2ª) entre el titular, U D Canals, i el Valencia C F Femenino C.

Encara del fred i l'aire, les xiques dels dos equips, s'han empleat a fons per tal d'emportar-se la victòria i agradar a les seues parròquies. Gran ambient, i bon recibiment per part de l'organització i l'afició canalina amb les valencianistes. Després del partit, en el dinar conjunt, ha continuat el bon rotllo, amb càntics i un gran aplaudiment, quan Sandrita (lessionada) ha plegat al dinar, que venia de l'hospital, per tal de vore l'alcanç de la seva lessió (Esguinç amb fissura).

Edu i Jesús tenien avui 25 jugadores per al partit, les 23 de la plantilla i 2 del "A" de f-7. A la primera part, han jugat:

Gemita, Lesley, Sara, Blanca, Marta A., Vicky, Miriam, Susi, Lore, Ester, Sandra, Sandrita i Marta G.

I a la segona:

María Sanjuan, Sofía, Lili, Ainara, Rocío, Lee, María, Tami, Alba, Alicia, Jeny i Silvia

Sofía, del "A" F-7, ha fet avui el seu debut amb el C, pel lateral dret, quallant una bona actuació.

Acabant-se la primera part, Sandrita a la banda esquerra ha fet un retall, la jugadora del Canals, no ha pogut parar, i li ha pegat una patada a la cama d'apoio, que ha fet que la jugadora es quedara estesa a terra, bramant pel dolor. L'han dut a Xàtiva a l'hospital, li han fet proves, eixint-li un esguinç amb fissura, fent-li el peu envenat.Després ha pogut vindre al dinar.

ELS GOLS:

0-1 Miriam ha tret una falta directa, entrant fregant el travesser.
0-2 Lore, culmina una jugada d'atac de toda la davantera, colocant-li la pilota molt be a la portera
1-2 Còrner que trau el Canals, es fa un embolic dintre l'àrea xicoteta i una jugadora marca el gol
1-3 Tami fa una escapada per la banda dreta, centra al punt de penal, i Lee la baixa, se l'han du amb força, veu la posició de la portera, i li coloca la pilota a on no arriva.
2-3 Còrner del Canals, i espectacular rematada de cap en plantxa d'una jugadora del Canals.

El València i el Canals, han disposat de més ocasions, però el baló no ha entrat cap vegada més.


Centre de Tami



Gol de Lee. 1-3

En fi, una jornada de retrovaments després de les festes nadalenques i pasar una bona estona, mirant a les xiquetes.

Ja per acabar agraïr a Ximo, Ricardo i a tota l'afició del Canals, per el tracte rebut per part de ells, de cara a les xiquetes i l'afició del Valencia.



AMUNT BLANC I NEGRES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

5 comentarios:

  1. felicidades para ellas por la victoria

    saludos

    ResponderEliminar
  2. Gracias Aries 82, lastima que se haya suspendido el partido del Oviedo contra el Recreativo. A ver si cuando bajeis a Sevilla os subus los 6 puntos.

    ResponderEliminar
  3. desde Canals agrair-vos una vegada mes la vostra visita i esperem que aquest tipus d´enfrontaments esportius i relacions socials servixquen per donarli un altra dimensió al futbol femení. ¡¡¡ Vitol i Vitol al nostre patró del poble !!!.

    ResponderEliminar
  4. Tots els anims del mon per la jugadora lesionada i que la seva recuperació siga quant mes pronte millor.

    ResponderEliminar
  5. Aixo volem tots, que Sandrita torne pormpte als terrenys de joc. Amunt el futbol femení

    ResponderEliminar