ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 22 de noviembre de 2010

Real de Gandía 1 - U D Canals 6.

Volem felicitar a les xiques de Ximo, en la seua primera victòria a la categoria, i donar-les recolzament, de cara a nous partits. Enhorabona a les xiques del Canals, i esperem que les xiques del Real de Gandía, també estrenen promte la seua casella de punts.

1-5 ha estat el resultat, i les canalines ja sumen 5 punts, amb una notable milloria al seu joc, els darrers partits.

4 comentarios:

  1. ainhoa remon22/11/10, 15:03

    Gràcies per felicitar-nos i el recolçament vostre!
    Açò ens dona més ànims dels que tenim de guanyar els pròxims partits i poder mantindre's en aquesta categoria que estem...

    ResponderEliminar
  2. Clar que si! Ainhoa, aci estem per ajudar als nostres equips i al futbol femeni.

    ResponderEliminar
  3. Pep, desde Canals t´agraim el seguiment i les mostres d´afecte que ens mostreu temporada darrere temporada. Estic gratament sorpres per la gran campanya que esta fent el Tavernes i vull pensar que molta culpa la tindrá el amic Javi sense llevar merits als d´ara ni molt menys. Felicitats a tota la familia del futbol femení tant de Tavernes com del Valencia i degueu saber que vos seguim totes les setmanes. Per la nostra part i "superats" els problemes inicials es cert que començem a disfrutar del joc de les xiques i creguem que puguem anar a mes. Un fort abraç desde Canals. Quim

    ResponderEliminar
  4. Clar que si Ximo. Clar que vos seguim desde principi de temporada, faltaría mes. Aci al Tavernes, el merit es de tots, i ara que tenim a Enrique encarregat del Femeni, pareix que encara millorará molt mes. I en la part valencianista, tambe s'he esta anant endavant. Tu ja saps lo dur que es portar endavant el futbol femeni.

    Un fort abraç per a tots vosaltres i aper totes les teues jugadores.

    Pepe.

    ResponderEliminar