ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 8 de noviembre de 2010

Esperança 2- U D Tavernes 5. Cronica, 7ª jornada

Ja tenim a Quique a ple rendiment, i segur que molt content per els dos últims partits de les rogetes. Ell ens ho comta a la seua crònica.

U.D. ESPERANZA: 2

U.D. TAVERNES: 5

ALINEACIONS: LYDIA, CLAUDIA (PAULA, 65), MARI, MARIETA, NEUS, JULIA, MARIA, ANGIE, CRISTINA (YASMINA, 55), ANDREA, AINHOA F(LAURA, 80).

Segona victòria del Tavernes en un partit molt treballat que es va decidir en l'últim quart d’hora i en un terreny de joc a on el Tavernes sempre patix.

El partit va començar amb domini del Tavernes, encara que l'Esperanza va fallar dos clares ocasions. El primer gol vindria al minut 11 de penal fet a Angie que ella va marcar. El segon vindria al minut 18 en una jugada de Ainhoa que se’n va cara porta i definix amb molta qualitat. Tot pareixia indicar que el partit el tenia controlat el Tavernes, però res d’això, l'Esperanza va marcar al minut 29 i a partir d’aleshores el Tavernes va perdre el control del partit i van acabar demanant l’hora del descans.

En la segona part, el Tavernes va tornar a tindre el domini, però en un contraatac al minut 16 ens van fer l’empat, la Esperanza ens va acorralar i pareixia que el Tavernes donava l’empat per bo. Però en el minut 31 en una pressió d’Ainhoa a la defensa s’emporta el baló, es regateja a tres defenses, fa la passada de la mort i una defensa contraria introduïx el baló en la porteria. A partir d’ací, l'Esperanza va baixar la guarda i al minut 36 Yasmina en altra jugada de pressió a la defensa es va endur el baló i va marcar. El quint el faria Mari de falta llançada magistralment.

En resum, gran victòria de les rogetes que des de Lydia fins a Laura van treballar totes amb molta gana.

El proper dissabte, ens visita el Camporrobles. Avore si els tres punts es queden a casa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario