ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 16 de noviembre de 2010

Futbol-7. Vall d'Alfandech A 0 - Valencia C F F "A" 16. Fotos i analisi.




El dissabte passat, les xiques del "A", jugaben al Municipal Valler, que s'ha convertit quasi en el segon camp del Valencia C F Féminas. El partit no va tindre molta història, degut a que el potencial de les blanc i negres, huí es superior al de les groguetes, a les que hi ha que felicitar per el seu esforç i ganes de lluitar.


El València, va fer el seu joc de toc i d'equip, i es veu al marcador la diferència. Les golejadores per part del València, van ser:

Peiró 5 gols, Guti 2, Marina 2, Ainhoa , Claudia, Calabuig, Saray i Sara.

L'equip entrenat per Mariló i Anita, ja va dessenvolupant el seu potencial, i de segur que el seu principal objetiu, formar a les jugadores, plegarà a bon port. De moment la més golejadora del partit, Peiró, al dia següent, també va vore porteria en el partit Cabanyal-València "C", partit de 1ª Regional. Es d'esperar, que no serà l'única jugadora del "A", que acabarà debutant esta temporada al futbol 11.


Nosaltres, tenim que felicitar a les entrenadores, a l'equip i a la part sufridora (els pares), per les ganes que posen tots per a portar a bon terme la tasca.

També volem recordar, l'esforç, de tota la gent de la Vall d'Alfandech, que fan per el futbol femení a la Valldigna, amb els seus quatre equips.



Les fotos, com sempre de Jose Luis, que sempre esta al peu de canó. Entre tots tirarem endavant.


AMUNT VALENCIA CFF"A", CLAR QUE SI

No hay comentarios:

Publicar un comentario