ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 30 de mayo de 2011

Discobolo-LaTorre 0 - U D Tavernes Femeni 1.Cronica

Penúltima jornada, i victòria vallera davant el Discóbolo, per tant a l'última jornada davant el Cabanyal, es jugaran la 8ª plaça de la classificació. Enrique ens ha enviat la crònica del partit.

DISCOLO LA TORRE: 0

U.D. TAVERNES:1

ALINEACIÓ:

LYDIA, CLAUDIA, MARIETA, MABEL, MARI, NEUS, JULIA, MARIA, CRISTINA, ANDREA, AIDA.

Victòria del Tavernes a domicili en un dels pitjors partits de les rogetes de la temporada.

A l'inici del partit tot feia pensar que seria fàcil, ja que el Discóbolo comptava amb 9 jugadores i el Tavernes encara que justes eren 11, però les jugadores locals van plantejar el partit en una defensa avançada que va provocar nombrosos fores de joc. La primera part va acabar amb moltes ocasions de les rogetes però sense cap gol.

La segona part va començar bé amb un gol de tir creuat de Cristina al minut 50 i el que resta va ser per part de les rogetes, una seguida de fores de joc i ocasions fallades, fins i tot, anant tres jugadores cara porteria, que va desesperar a tot el públic local i visitant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario