ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 19 de octubre de 2010

519 visites ahir, record del blog. Amunt Rogetes, no para

Noticia molt important, per al nostre blog, perque ahir vam tindre 519 visites, i tot gràcies al treball, esforç i dedicació de la gent que col.labora, per ajudar als nostres equips i mantindre informats a tota l'afició.

Des de que a gener del 2009 es va inaugurar el blog, teníem el record en 452 visites, també en aquest mes d'octubre. El mes passat, setembre, també va ser el primer mes que passarem de 5000 visites, quan no solíem aplegar a 4.000 al mes. Aquest mes, sobre encara que falten dies per a tancar-lo, ja hem passat també de 5000.

Tot això, ve perque tot l'equip de col·laboradors, estem traballant de valent, i es confirma al mirar el nombre d'entrades de setembre-2010 (65) i enfrontant-les amb les de setembre-2009 (4). També podríem dir, que entre setembre i octubre d'aquest any, farem més entrades que tot l'any 2009.

Tenim lectors diaris als EEUU, al Regne Unit, a Alemanya, ens han visitat des d'Italia, Iran, Austràlia, Japó, Argentina, Xile, Mèxic. França, Uruguai, Polònia, Veneçuela, Suïssa, Bèlgica, Noruega, Rússia, Equador, Puerto Rico,Perú, Holanda, Colòmbia, Brasil, Panamà, El Marroc, Canadà, Andorra, Suècia, Israel, R. Korea, Portugal, Lituània, Irlanda, Bulgària,Romania, Indonèsia, Islàndia, Costa Rica, Emirats Àrabs, Líbia, Jamaica, Kuwait i R. Dominicana, i ahir el dia del rècord, ens va cridar l'atenció una en especial, ens van visitar de Bahames. Podem afegir, els lectors diaris que tenim al nostre país, Espanya, tal com des de Madrid, Barcelona, Sevilla, Vigo, Bilbao, Saragossa, Toledo, i tants i tants ciutats i pobles espanyols.


Jo crec que sobre ser una feina que fem per gust i al nostre temps lliure, mentres vegem a les nostres filles jugar i ferse unes dones, ens podem quedar satisfets de la mateixa.

Este record, es de tots els que colaborem i de tots els que ens d'una manera o altra, ens seguixen. Ara cal continuar amb la nostra linea, i les 1000 visites en un día encara esta lluny, pero ......

Pepe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario