domingo, 24 de octubre de 2010

Sporting Saguntino 2 - Valencia C F F "B" 5. 5ª jornada cronica

Ens vam aplegar ahir al Poliesportiu del Port de Sagunt, per a vore el partit entre les titulars del camp, i les blanc i negres del B. Camp, que per cert, el partit d'ahir era el primer oficial que es jugava al mateix, dons ha estat inaugurat el passat 9 d'octubre. El camp molt bo per a jugar, però les casetes per canviar-se estaven a mitja-hora de camí, i sobretot, ( com a molts camps recent inaugurats o nous)amb unes graderies que brillaven per la seua absència, simplement vergonyós.

Les valencianistes, es van trobar amb l'u a zero, al minut 4, quan Congui culmina una jugada personal dins l'àrea, en un medit passe que li havia fet Sharon. Abans del gol, els dos equips ja habien disposat d'una ocasió cadascun. Pareixia que el València, anava a menjar-se al Saguntino, i va ser l'equip local, el que en dos minuts, es va posar en ventaja al marcador.

Al minut 15, el Saguntino trau un còrner que acaba en gol, obra de Susana, i al minut 17, en un ràpid i ben trenat contracolp, Susana, torna a marcar i posaba al seu equip per davant. Tornavem anar per darrere el marcador una volta més en un partit, igual que davant el Manises, Villarreal i San Antonio, però l'equip no es va enfonsar i comença a tocar la pilota, i fruït del joc, aplegaria l'empat al minut 28, Tania passa a Congui, esta veu en bona posició a Jeni, pel que li passa la pilota, Jeni reb, controla, la baixa, deixa sentada a la portera, i amb l'esquerra d'un toc sutil marca.

Al minut 32, Congui li passa a Jeni, esta a Raquel que dins l'àrea marca. Eren els minuts d'esplendor del joc valencianiste, al minut 34, Tania fa una jugada personal a lo Messi, es planta a l'àrea, xuta, però la portera para molt bé. Al minut 38, Lesley enceta una jugada per la seua banda, li fa un passe a Jeni, que fa altre passe al "hueco", que arreplega Congui, fa un regateix quasi a la linea de fons, xuta fort i amb convicció, ajusta al pal, la portera no pot parar-lo i la pilota entra, era el 2-4. Al minut 41, el Saguntino , trau una falta, que pega al travesser i la pilota ix fora. La primera part estava ja acabant-se.

A la represa, el Saguntino, al minut 5, torna enviar una pilota al pal. Tania al minut 8, torna a fer una escapada, i acaba xutant fora. Al minut 15 altra jugada de perill del Saguntino. Al minut 25, el Saguntino trena una gran jugada, que acaba amb una gran i espectacular parada de Marta, molt festejà per l'afició Blanc i Negra, allí desplaçada, que en cap moment va deixar d'animar al seu equip ( Ahir l'afició va estar de 10, si senyor, al mateix que l'afició del Saguntino, tot amb gran esportivitat)

Al minut 36, va vindre el golasso de Marta de falta directa. Els últims minuts, no cal resaltar molt gran cosa, només el gran esforç dels dos equips, que en ningún moment van dixar de lluitar totes les pilotes.

Anita i Gloria, del València "D", que estaven en la convocatòria, van fer el seu debut a 1ª Regional, quallant les dos una gran actuació. Resaltar la lesió de Lidia, al qui li desitgem una propera recuperació. Congui també es va retitrar per molesties al descans.

fitxa tècnica

Sporting Saguntino

Judith, Charo, Luisa, Laura, Arantxa, Viki, Mariajo, Cristina, Sandra, María i Susana. A la banqueta, Carla, Clara, Ana, Sam i Patri. Xavier Pons , l'entrenador.

Valencia C F F "B"

Marta L, Lidia(Lee, m. 68), Nerea (Gloria, m 58), Sharon, Lesley, Carla, Raquel, Congui (Sandra m. 45), Tania, Marta i Jeni ( Anita, n. 72). María Sanjuan, portera suplent, es va vestir però no va jugar.

De moment és tot, però podem avançar, que aquesta setmana, tenim un fum d'entrevistes post-partit, entre elles, tembé escoltarem a Xavi Pons, l'entrenador del Saguntino, a qui li donem les gràcies per atendre'ns. Ja ho sabeu, una vegada tingam el material editat ho publicarem.