ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 18 de octubre de 2010

Valencia C F F "A" 2 - Llevant U D F "A" 0.Entrevistes post partit

Ahir a Beniferri, després del partit, a les cares valencianistes, tot era alegria, al revés que a les del Llevant, però així és el futbol, en un partit es donen les dos cares de la moneda.

Hem preparat 3 entrevistes post-partit, dos pel bàndol blanc i negre, i una pel bàndol granota, a tots tres, hem d'agrair la bona predisposició a parlar amb nosaltres, si de cas resaltar la del secretari tècnic del Llevant, després de la derrota del seu equip.

Primer escoltarem a Marta Mateos, jugadora valencianista, davantera, que sobre ahir no fer cap gol, la seu tasca al camp, va estar de 10.



Després un content Óscar Suárez, va fer una valoració del partit, partit històric al guanyar per primera vegada al LLevant a la lliga. Sense cap dubte la victòria d'ahir, un premi al treball i lluita d'aquest entrenador i el seu equip. I com diu ell, també va ser un premi per a tota l'escola del València, que estaven allí recolzant-los.



Quant un equip perd, els ànims no són els mateixos que quan es guanya, per això te un valor afegit, que Voro Ortiz, secretari tècnic del LLevant Femení, ens atenguera cordialment després del partit, contestant-nos a totes les preguntes que li van fer, per això volem agrair-li l'entrevista.



Per ara es tot el que el partit ha donat, encara que si trovem alguna cosa interesant, no dubteu, que ho publicarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario