ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

sábado, 30 de octubre de 2010

Valencia C F Feminas B - C D Castellón. 6ª jornada, la convocatoria

El dilluns 1 de Novembre, dia de Tots Sants (All the Saints), a Beniferri a partir de les 17:30 hores, interesant partit entre "blanc i negres" i "Orelludes" (amb tot el carinyo per a les jugadores i aficionats castellonencs), derby d'equips històrics i importants valencians.

El Castelló ve d'empatar davant el San Antonio a sa casa, a on van quedar 1-1, i abasta la 7ª posició amb 7 punts. És un equip ja fet i rodat a la primera regional, que de segur vindrà a lluitar a tope.

Per part de nosaltres, ens presentem després de guanyar els 4 últims partits jugats, i estem abastant la segona posició amb 12 punts. Per tant un duel amb les espases amb tot l'alt. Segur que els equips ens faran una demostració de futbol de gran nivell.

Edu ens falicita la llista de convocades, que és la següent:

Gemma Rueda, María Sanjuan, Lidia, Nerea, Lee, Viki H., Sharon, Lesley,Raquel, Nay, Carla, Tania, Marta Z, Sandra, Jeni i Congui.

Xiques ja ho sabeu, igual que el símil taurí, NO HAY QUINTO MALO, PER TANT HI HA QUE CONTINUAR AMB LA NOSTRA RATXA.

AMUNT, AMUNT, AMUNT, AMUNT.......... I ..... AMUNTTTTTTTTTTTTTT
BLANC I NEGRES CLARO QUE SII SIII SIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario