lunes, 11 de octubre de 2010

Valencia C F F "B" 2 - Villarreal C F "B" 1. Analisi i fotos. 3ª jornada.

Per motius tècnics i de simbiosis, Juan no ha pogut fer el seu habitual anàlisi, i el fare jo, Pepe.

Aplegaba un dels millors equips de la categoria a Beniferri, el Villarreal "B", i ja que es van pedre els tres primers punts davant el Manises, els tres punts d'ahir eren molt importants per a les blanc i negres. Una nova ensopegada a casa, haguera estat molt mal.

Encara estabem mirant les alineacions, i el Villarreal es va avançar al marcador, per mitjà de Lucía, va ser una gerra d'aigua freda per a tots, i l'alegria per part de l'afició grogueta. Mal pintava, hi havia que recórrer a l'heròica, per a fer la remuntada, davant d'un equip molt ben plantat al camp, fent córrer la pilota, marcant be el temps, i encara de ser totes jugadores molt jovens, demostraven tot el contrari.

Amb el 0-1, les groguetes, ni es van tancar, ni es van negar a continuar fent joc, però ahir, les blanc i negres, no van notar el gol, ni en les seues forces, ni en el seu ànim. Era com si el partit, haguera començat ja 0-1, les nostres, es dedicaren també a tocar i anaven fent embestides a la porteria visitant.

Tania, va resoldre un mà a mà amb la portera, fent el 1-1. Abans la portera havia eixit guanyadora, en la mateixa situació. Després del gol, va hi haure uns minuts de joc molt ben trenat per les blanc i negres, que entraven per los dos bandes a onades. El més espectacular, va ser un xut de Mire, que es va estavellar a la travessa. Així es va acabar la primera part, amb les espases en tot l'alt.

La segona part, va escomençar amb molta emoció, però encara no estavem al nostre lloc per a vore el partit, i l'àrbitre va decretar penal a la caiguda d'una jugadora del Villarreal, dins de l'àrea, en una entropeçada amb Nerea.

Tot el camp es va quedar mut, quan la jugadora grogueta va llançar el penal, que es va tornar amb un soroll d'alegria, quan Marta López, va adivinar a on aniria el baló, i es va llançar a per ell amb tota decisió, aturant la pilota, deixant-la botant a l'àrea xicoteta on una defensa va llançar a còrner.Era un partit d'emocions primerenques.

Pasaven els minuts, i les xiques del Villarreal, estaben combatint molt bé, quan en un baló llarg, la delantera valencianista, fa pressing i trau un còrner. Abans de traure-lo, un aficionat que estaba al meu costat, em va dir " Va a marcar Raquel", i així va ser, es trau el còrner i Raquel fa el 2-1, que a llarga seria definitiu. El Villarreal, ho va intentar tot, tenia dos davanteres, que igual que eren de jovens, eren de bones i espectaculars, i sobre tot una gran movilitat.

Les blanc i negres, van fer un partit serios amb tot moment, i no es van deixar sorpendre, ni es van relaxar en cap moment. No cal destacar a ninguna, perque totes van estar a un gran nivell, i quan es guanya, guanya l'equip, i quan es perd, perd l'equip. Encara, que si a alguna jugadora, tinguerem que destacar un poc, seria a Marta López, protagonista de la jugada clau, al parar el penal, només escomeçar la segona part.

3 jornades, sis punts, el joc millora, no parem de progresar, anem superant adversitats, senyal de que estem vius.

fitxa tècnica del partit.
Valencia C F F "B" 2
Marta L, Nerea, Lesley, Claudia, Lidia, Sandra, Raquel, Nay, Tania, Mire i Marta. També van jugar, Carla, Jeni, Lee i Susi.

Villarreal C F "B" 1
Vicky, Sara, Ana R., Ester, Yolanda, Paula, Lidia, Bea, Lucía, Ana. També van jugar, Claudia, Arantxa, Camila, Lucía García i Carla.

0-1. Lucía
1-1 Tania
2-1 Raquel.

Aixó es tot, el pròxim partit, davant el San Antonio de Benageber, altre important i difícil partit, per a les blanc i negres.