ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 7 de abril de 2011

Jornada 9 i 10 d'abril, La previa.

Aquest cap de setmana tenim l'agenda plena de partits, a les diverses categories dels nostres equips, que anem a comentar un poc per damunt.

SUPERLLIGA

Al grup B, les nostres xiques tenen el desplaçament a Santander, per a jugar davant el Reocin, amb la missió de no eixir d'allí amb una derrota. Anem les primeres, però podriem acabar la jornada a la corda fluixa, i tindre que posar-ho tot a l'última jornada, davant el At Màlaga. La jornada passada, va ser de descans.

1ª REGIONAL, GRUP I

El València, es desplaça a Lliria, a on intentarà, fer-se amb el tres punts amb joc, tinguent en compte, que les edetanes sols han guanyat un partit dels últims 5, i han tret tan sols 13 punts a casa, de 24 possibles, encara que s'haurà d'eixir com al partit del Meliana, al 120 x cent, des del principi, per a no deixar lloc a que ens puguen sorpendre.

Un partit molt interesant, serà el Levante-Manises, que sembla el més ajustat de tots els que es disputen i vore si a les xiques del Villarreal, no els ha afectat la seua derrota de la jornada passada, en el seu desplaçament al camp del coer, el Juventud de Chiva, que al guanyar al Foios la setmana passada, va donar un pas endavant cap a la permanència.

1ª REGIONAL GRUP II

El Valencia "C", jugarà contra el Cabanyal a Beniferri a partir de les 12, i la victòria pot equivaldre a pujar un parell de llocs a la classificació per als dos, ademés d'assegurar la permanència matemàtica a la categoria.

Les Rogetes del Tavernes, visiten a les xiques del Camporrobles, que estan en altres cuites, com puga ser l'ascens de categoria, i no voldran perdre comba a la classificació. Però de segur que les valleres, no aniran a vore el paissatge, i també intentaran traure alguna cosa positiva, i donar per segura la permanència.

1ª REGIONAL GRUP III

Ací volem pegar-li un repàs al Canals, dons les xiques de Ximo, després de guanyar 2-1 al Denia, han pujat del lloc 12, al 9. Tenen un desplaçament difícil a Torrevieja, però no impossible. Ja els falta molt poc per certificar la permanència matemàticament, per això, Ximo els demanarà un esforç extra a les seues xiques.

2ª REGIONAL GRUP II

El "D" jugarà a Beniferri a les 4 de la vesprada davant Los Silos "B", que han perdut els dos últims partits fora de casa, per les Blanc i negres, que porten guanyats el sis últims partis jugats a casa i fora. A falta de 4 jornades, les xiques de Luis i Cristina, tenen a 4 punts al tercer i quart classificats de la taula. Pot ser els falte algo de lliga, però ahí estan, lluitant !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario