miércoles, 6 de abril de 2011

Valencia C F Femeni "B" 2 - Meliana 0. Cronica i fotos jornada 20

Resultat just, arrel del vist al llarg del partit, a on les blanc i negres tal volta, van fer el partit més serios que he vist de tota la temporada, des del primer minut fins a l'últim, davant un equip, el Meliana, líder destacat i que encara no habia perdut cap partit aquesta temporada.

Valencia C F .María, Nerea, Viki H, Lidia, Raquel, Congui, Mire, Maite, Lesley, Tania i Nay. A la banqueta, Sandra, Susi, Marta, María Sanjuan i Mireia Lee.

Meliana. Jessy, Barbara, Colomer, Ruth, Anita, Cori, Laura, Vicki, Esther, Sela i Carme. Ala banqueta, Tere, Nelly, Mini i Mimi.

1-0. m. 33 Nai talla un baló, li tira un passe al buit a Tania, que aplegant a la línia de fons centra, i Mire que fa la diagonal dins l'àrea, s'adelanta a la portera, i de cap envia la pilota al fons de la xàrcia.
2-0. m 77. Penalti fet a Tania, que Lidia amb molta seguretat, transforma.

Es va guardar un minut de silenci, per la mort del pare de Guaita, porter del Valencia C F.

A l'inici del partit, es va vore que les blanc i negres es van posar dins del partit abans d'ixir al camp, i els primers 5 minuts va dominar el joc, a partir d'ací, el partit va entrar en un fase d'anades i tornades, amb perill sols a baló parat.

Al minut 27, María va traure una maneta miraculosa, a un tir de la davantera del Meliana, i ens va traure un poc de la sopor del partit els últims 10 minuts. A esta ocasió, va contestar Maite amb una internada que va obligar a la portera a ixir-li als peus, era el minut 30.

Al minut 33, va vindre el gol de Mire, que val la pena que mireu al resum del partit, que hem editat en video, fins que Nai toca la pilota, centra Tania i remata Mire, és tot una obra d'art.

Al minut 36, Mire torna a marcar, però l'àrbitre decreta fora de joc, i ja sense cap incidència més s'arribaria al descans.

A la represa, el Meliana, va anar a per l'empat, i les nostres van continuar igual, ben plantades i no deixant-se guanyar cap pam de terreny, i al minut 9, el Meliana te una ocasió que s'estavella
a la soca del pal, i al minut 15 en un contracolp, el xut de la davantera ix fora per ben poc.

Al minut 30, Tania va tindre una bona ocasió, que va llançar fora i a la jugada següent, Raquel trau una falta, i la portera li fa penal a Tania, que Lidia transforma en el 2-0, que va finiquitar el partit.

Tal volta no va ser un partit meravellós per a la vista, però a tots els que estavem allí (hi habia prou gent mirant el partit), ens va donar la sensació, que les nostres van fer un gran partit.