ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 4 de abril de 2011

U D Tavernes 5 - Esperança 0. Jornada 20, cronica


Gran victòria rogeta, davant el coer del seu grup, que les deixa virtualment una temporada més a Primera Regional, quallant una gran temporada, en el seu debut a la categoria. Enrique ens heu conta.

TAVERNES: 5

ESPERANZA: 0

ALINEACIÓ:

VANESSA, CLAUDIA, MARI, MARIETA (MABEL, 70), CRISTINA (PAULA, 70), JULIA, MARIA, ANDREA (YASMINA), ANGIE, AIDA, AINHOA

Gran victòria de les rogetes davant el cuer de categoria en un partit completament dominat per les locals.

El primer gol el faria Angie al minut 12 de tir creuat, el segon Ainhoa en jugada personal i tir al pal curt al minut 17. El tercer el faria Andrea al minut 23 de contraatac.

En la segona part va continuar el domini roget i el quart el faria Aida d’un gran xut des de fora de l’àrea i el quint Maria al interceptar el rebuig de la portera al xut d’una falta.

En acabar el partit va córrer el cava pels vestidors per tal de celebrar la salvació de la categoria (encara que no estem matemàticament salvats, però volien celebrar-ho a casa) i la celebració va continuar amb un sopar on també es van acomiadar de la jugadora Iza que, després de la operació de la lesió vol fer la recuperació a Brasil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario