martes, 12 de abril de 2011

Sport Lliria 1 - Valencia C F Femeni "B" 2 . Cronica i fotos, jornada 21.

Celebrant el 0-1

Partit disputat el passat dissabte al Camp Municipal el Cano de LLiria, a on es va encetar la tanda de resultats favorables del València CF Femení al f-11, ja que els quatre equips van guanyar els seus partits.

Tot el partit va estar Manolo a la guait

Edu, no va poder estar a la banqueta, i Manolo es va fer càrrec de l'equip, amb companyia de Manu, també van estar Elias i Salva. Cal dir, que Manolo, va estar tot el partit donant ordres i corregint a les blanc i negres, dons el partit a fases no va ser gens fàcil, com pensavem al vore l'inici fulgurant del partit de les nostres.

Sport LLiria: Eli, Patri, Trini, Noelia, Loli, Cristina, Amparo, Mari, Marta, Leticia i Noemi. A la banqueta Estela i Marce.

Valencia C F Femeni "B": María , Lesley, Nerea, Lee, Maite (Lidia, m. 45), Raquel, Sandra, Marta, Susi (Anita, m. 63), Tania i Mire. A la banqueta, es van quedar María Sanjuan i Gloria.

0-1 .- m.3, Mire remata una treta de falta de Raquel.

1-1 .- m.68, Una pilota que arriva franca a María sense perill, Lesley no s'hen adona, acaba atropellant a María, que es queda a terra, el rebot va a la davantera del LLiria, que entre el pal i una defensa marca el gol.

1-2 .-Minut 42, Marta en una jugada de força i valentia. Tania va acompanyar la pilota, pero no va fer falta tocar-la.

Un partit rar, perque l'Sport Lliria, no va fer quasi ocasions, i el gol el va marcar en una jugada nostra de mala pata, encara que toquen bé el baló, i no sempre rifen la pilota. El partit va començar amb descar per part nostra, i al minut 3, ja anavem per davant al marcador, i van tindre dos o tres ocasions més, fins al minut 20, que van tornar a "las andadas" de altres partits que ens hem complicat la vida, a partits fàcils, damunt l'àrbitre no acompanyava dons dos o tres clares jugades, va pitar fora de joc per que alçaven el braç les jugadores del Lliria. També hem de dir, pot ser també va escatimar un penal dins l'àrea del València a la primera part . De totes maneres, l'àrbitre va tindre encerts, i va portar el partit controlat.

La segona part, el joc de l'equip va millorar molt, i quan millor jugaven, en una jugada sense perill i de desgràcia per part nostra, les xiques del Lliria, ens van empatar. Així com altres voltes pareixia que les nostres s'enfonsaven, van traure la casta i es van llevar de damunt el pes de l'escut, i es van tornar a posar per davant al marcador al minunt 87, encara que es va jugar fins al 96.

Tal volta hi han dos jugades que vull comentar, la primera una falta que va traure Marta al minut 77, a 10 metres de la frontal, que va estavellar al travesser, i l'altra jugada va ser al minut 8, a Nerea la nostra "Beckenbauer" particular, li va arribar una pilota en els seu camp, com ningú li entrava, va anar guanyant metres fins que va atravessar el mig camp, i a la tercera passa, va amollar una canyonà, que va pegar a la creueta de la porteria del Lliria, i que va sorpendre la portera, que no haguera arribat si va per dins.

Estem ahí, bufant-li el coll al Llevant, i anem posant-li ample al Villarreal, que va perdre 2-o davant el Chiva, que ja no és coer, ara tenim a les groguetes a 8 punts. El diumenge que ve, altre partit important i que s'haurà de treballar de valent, per que cap equip ens te que regalar res.

Nosaltres, no puntuem mai en cap partit, però si que volem donar-li els tres punts marca a les 16 jugadores i al cos tècnic, claro que siiiiiiiiii!!!!!!!