ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 10 de abril de 2011

Avanç informatiu. Santander 2 - Valencia C F Femeni 2. Permanencia asegurada, i classificades virtualment per a la Copa de la Reina.

Amb conexió amb Salva, ens hem enterat del resultat dels xiques contra el Santander, que ha estat d'empat a 2, per tant, continuem líders, i falta d'una jornada, la permanència està assegurada, i la Copa de la Reina, virtualment a la butxaca, dons l'última jornada, el Cajasol-Huelva i el Reocin-Santander, juguen entre ells, i al no poder sumar els dos equips els tres punts, fa que ja estigam classificades per als octaus de final de la Copa de la Reina.

Meritori empat de les xiques d'Oscar, que acudien amb baixes sensibles (Gema i Ivana), però han tret endavant l'objectiu, que no era altre que no pendre.

Per cert, Espanya sub-17, va guanyar 2-0 a Bèlgica, amb gols de Raquel Pinel i Isazkun Leoz, Gema Gili i Ivana Andres, van ser titulars, i Claudia Barea, no va jugar, perque arrastraba un partit de sanció.


El partit Valencia C F Femení "C" - Cabanyal, ha acabat 2-0 a favor de les blanc i negres.

Continuarem informant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario