ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 2 de marzo de 2011

Futbol-7. Llevant "A" 5 - Valencia C F Femeni 1. Analisi i fotos.


El dissabte passat al Pol. de Nazaret, es jugava el partit per a decidir el campió de lliga del grup I de futbol 7, entre les primeres el LLevant, i les segones, el Valencia.


Abans d'entrar a fer el xicotet analisis del partit, volem felicitar a les nostres per el partit realitzat, als tècnics, per confiar amb les seues jugadores, no feia falta cap ajuda externa al grup, i a fe que no es van enganyar.


Despres volem donar l'enhorabona, a les campiones virtuals de la lliga, el Llevant "A", per que despres de 15 jornades, amb 14 partits guanyats i un empatat, ningu els ha regalat res. Com sempre les fotos de Jose Luis, i aquesta vegada la cronica d'un servidor.

Anem al partit, encara que no tenim moltes dades que donar, tan sols dir que el abultat marcador final, es un poc enganyos, per el joc dels dos equips. Les llevantinistes, van tindre al llarg del partit, aixo que s'anomena en argot de boxa, mes "punch" de cara portería.

Pronte es va posar per davant el Llevant de penal, pero les nostres van continuar lluitant, pero les ocasions blanc i negres, no eren concretades, i en canvi el Llevant, no perdonava. Claudia va fer el gol del Valencia. A la fi 5-1 favorable a les granotes, pot ser castic masa gran per a les nostres.

Xiques, eu de saber que tothom estem orgullosos de vosaltres, no per aquest pàrtit, sino per tota la temporada. Queden dos partits, i el Llevant hauria de pedre els dos, cosa que no es imposible, pero si molt , molt dificil.

Acabarem la temporada amb el front ben alt, per que hem competit amb les nostres armes, que son la lluita, la calitat, el bon joc i el saber estar al camp dins i fora, per lo tant esteu formanse com cal, que es el principal objetiu.

El proper repte, será intentar guanyar la Copa Federació amb la nostra identitat.

Xiquetes del "A", sou les millors, clar clar clar que siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario