ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 8 de marzo de 2011

Futbol-7. Valencia C F Femeni "A" 18 - Mare Nostrum 1. Analisi i fotos.





Penúltima jornada de les xiques del "A", i de nou una golejada molt abultada. Aquesta jornada, les golejades van ser les xiquetes del Mare Nostrum, que es van vore davant d'elles el vendaval futbolístic de les blanc i negres i a qui els donem un fort abraç des d'ací el blog


Poc podem comentar del partit, partit d'un sol color, si de cas nombrarem a les golejadores, però remarcant, que es fruït del treball amb equip :

Ari (4), María Gil (3), Andreita (2), Sarai (2), Calabuig, Guti, Isabel i Claudia.

Parlant d'altres coses, cal dir, que a les nostres, a cada jornada que passa, s'els acaba el jugar a futbol 7, dons totes o quasi totes, la temporada propera, donaran el bot al futbol 11, per tant algunes costums canviaran per a elles.


El camp de joc s'agrandarà, i es trovaran un poc perdudes, no tindran tots el canvis que voldran, pot ser a principi els partits es faran molt , molt , molt llargs, apart de que tindran més minuts els encontres.


Altra cosa que també notaran, és que al futbol 11, la igualtat física desapareixerà, tinguent que vorese-les amb xiques més majors i amb més força física. És com si les xiques del "A", anaren a abandonar el niu, per adinsar-se a la jungla, que esta tota plena de perills i amagatalls, i moltes voltes, la seua capacitat tècnica no els valdrà de molt amb l'espenta i força d'una dona de 20 o 25 anys. Però de segur, que igual que han fet les seus companyes del "D" de futbol 11, aniran superant etapes i s'en ixiran victorioses de tots els problemes.


Nosaltres, ací al blog, després de haber-les vist la temporada passada i aquesta, tan sols ens queda llevar-nos el barret i animar-les a que contiuen amb el camí que han encetat, que no és un altre que mirar cap endavant i continuar formant-se per a ser les millors.


AMUNT VALENCIA C F FEMENI "A" , CLARO QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Com sempre ahi donant el callo i animant a les xiquetes, Jose Luis, que també es mereix un monument, perque ha estat amb elles a "Las duras y a las maduras", i no ha faltat a cap de cita amb nosaltres.


Xiquetes ja heu sabeu, vos queda un partit per acabar la lliga, i després tenim la Copa Federació, que hem d'intentar guanyar, però sempre al nostre estil de joc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario