miércoles, 2 de marzo de 2011

Valencia C F Femeni "B" 5 - San Antonio Benageber 5. Cronica, fotos i video, jornada 17.

Partit amb 10 gols, el disputat el passat diumenge 27 de febrer a Beniferri, entre les blanc i negres, i les xiques del San Antonio, resultat dels que hi habia en temps de post-guerra, a on els equips s'oblidaven de defendre, i jugaven amb 5 davanters.

Les blanc i negres, sempre van anar davant al marcador, però les visitants anaven empatant, el 3-1 va ser la màxima ventaja, acabant la primera part empatades a tres. A la segona part, dos gols olímpics, un penalty llançat fora, que l'àrbitre va manar repetir, per que l'aire el va menejar, la repetició del mateix, el va parar la portera, María Sagreras, que va debutar. Total empat a 5, que sembla just, encara que si les visitants no hagueren errat el penal, qui sap el que haguera passat. A la fi bon partit de les xiques del San Antonio, que a la segona part es van fer les ames del partit.
Alineacions:

Valencia "B": María, Lidia, Nerea, Sharon, Mai, Nai(Anita, m. 82), Congui, Tania, Sandra(Gloria, m. 66), Jeni (Lesley, m. 45) i Mire. A la banqueta es van quedar Susi i Lee.

San Antonio:Inma, Andrea, Majo, Irene, Beni, Paula, Marina, Vanesa, Bego, Ali i Nele. A la banqueta, Laura, Paula, Selina i Arantxa.

Crònica

Va començar el partit, a on l'aire no paraba de bufar, i dificultava tant a un equip com a l'altre. Al minut 16, es posaven les coses bé per a les locals, Tania fa una internada per la banda dreta, centra al cor de l'àrea, Jeni remata, la portera rebuja la pilota, i Mire no va perdonar enviant la pilota dins la xàrcia per fer l'u a zero.

Encara estavem saborejant el gol, quan un baló perdut a la medular, fa que el San Antonio monte un contracolp, la defensa bada a l'hora de tallar la pilota, María te que eixir, arriba tard, i la davantera Nele (junt a Mire, les millors del partit, sense dubte) fa l'empat a 1, era el minut 18.

Al minut 31, prop de l'àrea de les visitants, Mai trau la força i la casta, presiona be a la defensa, que fa un rebuig cap a la portera, però que agafa Mire, deixa sentà a la portera i fa el 2-1, la killer Mire no perdonava.

Al minut 39, Mire torna a marcar a passe de Tania, era el 3-1, i pareixia que les blanc inegres encarrilaven el partit, però res menys lluny de la realitat, al minut 41, Ali retallaba distàncies fent el 3-2, i Nele al 44, posava l'empat al marcador, deixant les espases amb l'alt per a la segona part.

Inici fulgurant de les blanc i negres a la segona part, que al minut 47, Mire torna a adelantar al València al marcador, fent el 4-3, a passe de Congui, però pareixia que el gol aplatanava a les nostres, i li donava ales a les visitants. Conforme anaven passant el minuts, les nostres anaven diluint-se, carregant el joc per una banda i pel mig, oblidant-se de l'laltra, i el San Antonio, molt ben ordenat i l'actitud d'anar a per el partit, ens va empatar al minut 62, de còrner directe, que va llançar, com no, Nele, desde l'esquerra.

Tres minuts després, al 65, Tania va tornar adelantar a les blanc i negres, a passe de Congui fent el 5-4, però al minut 71, des del cantó dret, Bego va tornar a marcar un gol Olímpic. Faltaven 19 minuts per acabar el partit, i les nostres anaven en un carro carregat de sorra, i les visitants, anaven en moto de carreres.

Al minut 80, Nerea arrosega a una davantera del San Antonio, i l'àrbitre pita penal (estavem lluny de la jugada, pero sembla just), es mascaba la tragedia a Beniferri, i l'aire continuava bufant, suspense, llança la jugadora visitant, i envia fora el seu xut, però abans de xutar, es va sentir el xiulet de l'àrbitre, que decreta que es torne a llançar, amb el desagrado de la parròquia blanc i negra, que veien com el San Antonio tenia una segona oportunitat , per avançar-se al marcador, però María va parar el penalty, penalty del que tenim images.

Els ultims 10 minuts, les blanc i negres es van tirar a pel partit, però les jugades no s'acavaben, i un parell de minuts abans d'acabar el partit, la gent va reclamar un clar penalty per mans d'una jugadora del San Antonio que l'àrbitre no va vore ( a mi em va pillar parlant, i no em vaig donar compte), i ací es va acabar el partit. En resum, un partit de futbol amb tots el ingredients, 10 gols, bones jugades, penaltis, dos gols olímpics, i polèmica final, que més volem per 0 euros.

Ara ens toca rebre la visita del Saguntino, el proper diumenge 6 de març, a partir de les 12 del mig-dia.

Abans del partit de Superlliga, El Papi, va fer entraga d'un regal a les jugadores valencianistes de la selecció valenciana de futbol sub-16, Viki, Sara i María.