ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 28 de marzo de 2011

Alginet 1 U D Tavernes Femeni 3. Cronica

Partit aplaçat en el seu dia, i que es va disputar el dissabte passat, a on les rogetes, es van portar cap a casa tres punts molts importants, de cara al seu principal objectiu, la permanència a la 1ª regional, que a cada jornada tenen més prop.

Enrique ens heu conta:

ALGINET: 1

TAVERNES: 3

ALINEACIÓ:

LYDIA, NEUS, MARIETA, MARI, CLAUDIA, JULIA, MARIA, ANDREA, ANGIE (MABEL, 75), AINHOA (YASMINA, 65), AIDA.

Important victòria en Alginet davant un rival que no ens va posar les coses fàcils.

En la primera part, el primer gol arribaria en la primera jugada de atac al minut 4 amb un centre de Andrea que Angie empalma al fons de la xarxa. El segon el faria Aida al minut 12 en un contraatac. El gol de l’Alginet va arribar al minut 23. A partir d’aleshores, l'Alginet es va fer en el control del partit encara que les ocasions es succeïen per les dos parts.

En la segona part, el Tavernes va controlar més el partit i el tercer el faria Ainhoa al minut 59 en un gran xut des de 30 metres. Des d’ací fins el final, es van succeir les ocasions per part del dos equips, ja no es va alterar el marcador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario