martes, 1 de febrero de 2011

Valencia C F F"B" 6 - Foios 2. Analisi i resum en video, jornada 15

Segona jornada de la segona volta, i les blanc i negres, ja tenen el doble de punts, que a la mateixa jornada de la 1ª volta, o siga contem els partits d'aquesta segona volta per victòries. El Foios, pareix que ja va agafant-li gust a la categoria, conforme ens contava Miguel Ros, el seu entrenador, i que cada dia van superant el numerosos problemes, que hi han a un equip de futbol femení.

Les blanc i negres, porten dos partits, que estan empenyades, a matar a l'afició a base d'acalorades; a Manises, ben promte, anavem 3-0 al marcador, minut 24; i si la primera part haguera durat més, el Foios, s'haguera cregut que podria empatar, però es va arribar al mig-temps amb el resultat de 3-2.

Tots el nervis van desapareixer, quan en tota la segona part, el Foios va tindre una gran ocasió, que María va malbaratar, i en canvi, les valencianistes, apart de marcar tres gols més, van estar a gran altura, fent un joc bonic. En descàrrega del Foios, dir que algunes jugadores, van aguantar tot el partit, estaguent lesionades.

Edu va suministrar i administrar minuts amb les seues jugadores, i no es va notar, si va jugar esta, que si l'altra, que si fulanita entra per menganita i baixa el nivell, o al inreves, etc.... Es va vore a un equip jugar al futbol, recolzant-se unes a altres, que és el que cal, ser un equip.

La propera jornada ens espera el Villarreal "B", i hem de desplaçar-nos. Les groguetes venen de perdre a San Antonio 3-0, i s'han posat un lloc darrere de nosaltres, per tant, guanyar allí seria molt, molt important, ja que és un rival directe. A la primera volta, el resultat va ser favorable a les blanc i negres 2-1.

Ací teniu el resum del partit. La fitxa tècnica, amb fotos i entrevistes, heu deixarem per demà.