ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 6 de febrero de 2011

Avanç informatiu, resultats de la jornada.

La jornada va acabant-se, i ja podem pegar un repàs als resultats, encara, que a la columna de la dreta, a resultats, també heu podeu vore.

Ahir per la vesprada, les "rogetes", van empatar a 1, davant el Torrent, resultat que sembla prou just, per que si de cas, les valleres, van fer mèrits, per endur-se el partit, i el Torrent, tampoc mereixia perdre.

També ahir, les xiques del C, van perdre a Fuenterrobles, davant el Camporrobles, per 3-1, i per que sabem, les locals, van ser justes vencedores. Tal volta va sobrar les absurdes maniobres de els 4 desmanotats de sempre que hi ha a qualsevol lloc, que Rantem ens contarà a la seua crònica.

Aquest matí, a Villarreal, partit de tu a tu, entre els dos filials, amb resultat final de 3-2 favorable a les castellonenques, que es tornen a posar per davant a la classificació, i trenca la pujada de les blanc i negres.

A Beniferri, aquest mig-dia, el que tots ens pensavem que seria un partit de patiment i angoixa, les deixebles d'Óscar Suárez, amb el seu joc, s'han encarregat de convertir el partit davant el Reocín Racing, en una exhibició de poderio, tàctic, de força, i de ganes de finiquitar el partit, i estant els 90 minuts ficades al partit, cosa que ha contribuït Óscar, que al llarg de tot el partit, no ha parat d'espolejar-les. El resultat final ha estat de 6-1, i un penal parat per la portera. A la fi de la primera part, el resultat era de 3-0. Amb els resultats donats al grup, ens hem posat líders.

Aquesta setmana, tenim molt de material del partit de Superlliga, entrevistes, fotos, els tres primers gols desde darrere de la portería, etc. etc..

A l'hora de tancar aquest avanç, ens ha aplegat el resultat del Manises-Meliana, empat a 3. El lider a punxat davant les Maniseres.

De moment és tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario