ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 25 de febrero de 2011

Futbol-7. Levante U D "A" - Valencia C F Femeni "A", partit de la jornada.


Demà dissabte, a partir de les 9:00 hores del matí, a Nazaret, es jugarà el partit de la jornada, entre el Llevant "A" i el Valencia C F Femení "A", primer contra segon, amb 9 punts que queden en joc, la diferència és d'un punt a favor de les granotes.

La jornada passada, els dos equips, van golejar a domicili, el Llevant 0-13 a la Vall d'Alfandech, i les blanc i negres, 0-15 al Juventud Paternense. Possiblement, este partit decidirà el campió de lliga, per que els dos partits que els quedaran als dos, són assequibles, sense voler menysprear a ningú, encara que quan és futbol, es podria donar alguna sorpresa.

Amb permis del Marítim i Villarreal, demà els dos millors equips del grup, es jugaran el títol, per aixó, nosaltres volem donar ànims a les blanc i negres, per que demà heu trauran tot el que porten dins, siga quin siga el resultat.


Sabem que l'horari del partit, es un poc inoportú (dissabte a les 9 del matí), però de segur, que tot el que puga anar a recolzar-les, serà benvingut, i agrait per les xiques i pel cos tècnic. Nosaltres estem segurs, que demà aniran a per la victòria i a per el títol, clar que siiiii!!!!!



Com sabem que esteu preparades, de part de tota la gent del blog, vos dediquem aquest video, va per vosaltres.



AMUNT EL VALENCIA C F FEMENI "A", CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario