ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 23 de noviembre de 2011

Futbol-7. Villarreal "B" 2 - U D Tavernes Femeni 2. Cronica i fotos.


Espectacular temporada la que estan fent les menudes del Tavernes i molt meritoria, al mateix que l'empat que van traure aquest cap de setmana a Villarreal. Mark ens eu compta.

Les rogetes han aconseguit un meritori empat en Villarreal aquest diumenge , encara que el resultat ha tingut un sabor agredolç ja que han anat dos vegades per davant en el marcador i han vist com l’àrbitre les anul·lava un gol legal a les acaballes del partit.
L’encontre ha sigut molt igualat, intens i disputat. L’únic gol de la primera part ha arribat després d’una gran jugada per banda esquerra de Tània, qui fa un centre perfecte per a que marque Maria a plaer.

A la segona part ixen les groguetes amb molta força buscant el gol de l’empat, el qual aconsegueixen aprofitant un rebot que cau als peus de la davantera local qui bat a Sarai amb un tir pegat al pal dret. Però poc les va durar l’alegria a les jugadores del Villarreal ja que a la jugada següent, Laura agafa el baló al mig camp, dribla a dos rivals i solta un xut fort imparable per a la portera local. Un premi merescut per a la migcampista del Tavernes que ho havia intentat en nombroses ocasions al llarg del partit i que amb un poc més de punteria i sort podria haver marcat algun gol més.

Tanmateix, i a pesar del colp rebut, les jugadores groguetes han seguit buscant l’empat i ho han assolit al aprofitar un centre bombejat a l’àrea. L’últims minuts han sigut d’infart amb oportunitats d’ambdós equips de marcar el gol de la victòria fins que ha arribat la jugada polèmica. Laura li fa un passada en profunditat a Maria que arrenca en posició reglamentària i bat a la portera local. Però l’àrbitre ha considerat que la davantera simatera estava en fora de joc i ha anul·lat el gol. Mala sort i coses que passen sovint al futbol base i aficionat on no hi han jutges de línia per a ajudar a l’àrbitre en aquest tipus de jugada.

De totes formes, es pot considerar com a just l’empat ja que les jugadores d’ambdós equips han fet un gran partit. Amb aquest resultat segueixen invictes l’equip entrenat per Vicent Jareño i ocupen la segona posició al Grup II, darrere només de les campiones de l’any anterior, el At. Carcaixent que ha jugat un partit més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario